Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Τη Δευτέρα 25 Οκτώβρη η εκδήλωση με τις θέσεις του ΚΚΕ για το «νέο ΕΣΥ»

Την ώρα που η κυβέρ­νη­ση ΝΔ προ­ω­θεί τα σχέ­διά της για την περαι­τέ­ρω ιδιω­τι­κο­ποί­η­ση του ΕΣΥ, αλλά και την ώρα που η αντι­πα­ρά­θε­ση για τα ζητή­μα­τα της Υγεί­ας ανά­με­σα στη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ γίνε­ται με όρους δικομ­μα­τι­κού καυ­γά, μακριά από τις πραγ­μα­τι­κές ανά­γκες για ένα απο­κλει­στι­κά δημό­σιο και δωρε­άν σύστη­μα Υγεί­ας, το ΚΚΕ με υπεύ­θυ­νο τρό­πο συζη­τά με τους υγειο­νο­μι­κούς, στη­ρί­ζει την οργά­νω­ση του αγώ­να και των διεκ­δι­κή­σε­ών τους, κατα­θέ­τει την ολο­κλη­ρω­μέ­νη πρό­τα­σή του για την υπε­ρά­σπι­ση της υγεί­ας του λαού.

Την ερχό­με­νη Δευ­τέ­ρα, 25 Οκτώ­βρη, στις 7 μ.μ. στον Περισ­σό, το ΚΚΕ διορ­γα­νώ­νει εκδή­λω­ση στην οποία ο ΓΓ της ΚΕ Δημή­τρης Κου­τσού­μπας θα παρου­σιά­σει την κρι­τι­κή του Κόμ­μα­τος για το λεγό­με­νο «νέο ΕΣΥ», καθώς και τις θέσεις και προ­τά­σεις του ΚΚΕ.

Στην εκδή­λω­ση θα γίνουν επί­σης παρεμ­βά­σεις από στε­λέ­χη του κινή­μα­τος από τον χώρο της Υγεί­ας και της Πρό­νοιας, μετα­ξύ άλλων για τα εξής:

  • Την προ­ώ­θη­ση της παρα­πέ­ρα ιδιω­τι­κο­ποί­η­σης του ΕΣΥ μέσω των ΣΔΙΤ, της αυτο­τέ­λειας της νοσο­κο­μεια­κής μονά­δας κ.ά.
  • Τον ρόλο του υγειο­νο­μι­κού στο «νέο ΕΣΥ».
  • Τη λει­τουρ­γία του ΕΟΠΥΥ ως ιδιω­τι­κής ασφα­λι­στι­κής εταιρείας.
  • Κρι­τι­κή στο Εθνι­κό Σχέ­διο για την Αναπηρία.
Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο