Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Τιμωρία για τον άθλιο ΜΑΤατζή με την ανθοδέσμη

Την πει­θαρ­χι­κή τιμω­ρία του ΜΑΤα­ζή που με μια ασε­βή κίνη­ση κατέ­στρε­ψε μια ανθο­δέ­σμη που λίγο νωρί­τε­ρα είχε αφή­σει μια γυναί­κα στο μνη­μείο του Αλέ­ξαν­δρου Γρη­γο­ρό­που­λου διέ­τα­ξε το αρχη­γείο της ΕΛ.ΑΣ..

Το συμ­βάν σημειώ­θη­κε κοντά στη συμ­βο­λή των οδών Ζωο­δό­χου Πηγής και Κωλέτ­τη όταν άνδρας των ΜΑΤ πήρε με απύθ­με­νο θρά­σος το μπου­κέ­το με τα λου­λού­δια και το διέ­λυ­σε «παί­ζο­ντας» στο χέρι ενός συνα­δέλ­φου του προ­κα­λώ­ντας απο­τρο­πια­σμό αε όσους παρα­κο­λού­θη­σαν το βίντεο.

Σύμ­φω­να με πηγές του υπουρ­γεί­ου Προ­στα­σί­ας του Πολί­τη, ανα­μέ­νε­ται από στιγ­μή σε στιγ­μή να δια­τα­χθεί και ΕΔΕ σε βάρος του αστυ­νο­μι­κού, ο οποί­ος κατά πάσα πιθα­νό­τη­τα θα τεθεί σε διαθεσιμότητα.

Ευτυ­χώς αυτή η σκη­νή κατα­γρά­φη­κε και η πολι­τι­κή ηγε­σία με την ηγε­σία της ΕΛ.ΑΣ. δεν είχαν άλλη επι­λο­γή. Για όλες εκεί­νες τις αθλιό­τη­τες και την απα­ρά­δε­κτη και αχρειά­στη αγριό­τη­τα σε Αθή­να, Θεσ­σα­λο­νί­κη και Χανιά, φέρουν ακέ­ραιη την ευθύνη.Με δική της εντο­λή οι δυνά­μεις κατα­στο­λής ξεσα­λώ­σαν, μη επι­τρέ­πο­ντας ούτε σε μεμο­νω­μέ­νους πολί­τες να φτά­σουν στο μνη­μείο του αδι­κο­χα­μέ­νου Αλέ­ξη Γρη­γο­ρό­που­λου για να κατα­θέ­σουν ένα λουλούδι.

Μπε­λο­γιάν­νης / Πλου­μπί­δης – Χικ­μέτ – Μαξ Χάβε­λα­αρ (ΕΚΠΤΩΣΗ 21% και ΔΩΡΟ τα μεταφορικά)

 

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο