Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Τις πλημμυρισμένες περιοχές του Λαγκαδά επισκέφθηκε κλιμάκιο του ΚΚΕ

Τις πλημ­μυ­ρι­σμέ­νες περιο­χές του Λαγκα­δά επι­σκέ­φθη­κε κλι­μά­κιο του ΚΚΕ, με επι­κε­φα­λής τον βου­λευ­τή Α’ Θεσ­σα­λο­νί­κης του κόμ­μα­τος Γιάν­νη Δελή.

«Ήταν μία πολύ δύσκο­λη, μία εφιαλ­τι­κή νύχτα για την περιο­χή. Αυτό που απο­δει­κνύ­ε­ται για άλλη μία φορά είναι η γύμνια των υπο­δο­μών και η απου­σία οποιασ­δή­πο­τε έννοιας αντι­πλημ­μυ­ρι­κής προ­στα­σί­ας και θωρά­κι­σης σε μία περιο­χή με πολ­λά νερά, με λίμνη, που θα έπρε­πε, εδώ, τα αντι­πλημ­μυ­ρι­κά έργα να είναι προ­τε­ραιό­τη­τα», δήλω­σε ο κ. Δελής.

Πρό­σθε­σε ότι πρέ­πει να απο­ζη­μιω­θούν οι πλη­γέ­ντες και τόνι­σε πως θα χρεια­στούν άμε­σα μέτρα προ­στα­σί­ας και θωρά­κι­σης, αλλά και ένα γενι­κό­τε­ρο σχέδιο.

«Την ευθύ­νη εδώ την έχει η Περι­φέ­ρεια ή και η Πολι­τεία, έτσι ώστε και η περιο­χή εδώ, όπως και σε όλες τις περιο­χές, τα έργα αυτά θα πρέ­πει να έχουν ένα γενι­κό­τε­ρο σχε­δια­σμό, δεν μπο­ρούν να γίνο­νται τοπι­κά, και μόνο έτσι ώστε θα προ­στα­τευ­τούν και θα είναι θωρα­κι­σμέ­νες αυτές οι περιο­χές απέ­να­ντι σε οποιο­δή­πο­τε και­ρι­κό φαι­νό­με­νο», σημεί­ω­σε.lagkadas lagkadas1 lagkadas2 lagkadas3 lagkadas4 lagkadas6 lagkadas7 lagkadas8 lagkadas9 lagkadas10 lagkadas11 lagkadas12 lagkadas13 lagkadas14 lagkadas15 lagkadas16 lagkadas17 lagkadas18 lagkadas19 lagkadas20

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο