Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Τον περιορισμό της κίνησης πολιτών στην παραλιακή ζώνη της Πάτρας εισηγείται ο δήμαρχος, Κ. Πελετίδης

«Τον περιο­ρι­σμό της κίνη­σης των πολι­τών στην παρα­λια­κή ζώνη της Πάτρας, λόγω φόβου δια­σπο­ράς του κορο­νοϊ­ού», ειση­γεί­ται ο δήμαρ­χος Πατρέ­ων, Κώστας Πελε­τί­δης, με έγγρα­φό του προς τον περι­φε­ρειάρ­χη Δυτι­κής Ελλά­δας, Νεκτά­ριο Φαρμάκη.

Ειδι­κό­τε­ρα, ο δήμαρ­χος ανα­φέ­ρει τα εξής στο έγγρα­φό του: «Στο ενα­πο­μεί­ναν ανοι­κτό τμή­μα της παρα­λια­κής ζώνης, μετά το κλεί­σι­μο της περιο­χής του έλους της Αγυιάς, αυξή­θη­κε ο συνω­στι­σμός των πολι­τών (όλων των ηλι­κιών) τις τελευ­ταί­ες ημέρες.

Προ­κει­μέ­νου να απο­φευ­χθεί ο κίν­δυ­νος της δια­σπο­ράς του ιού covid-19 και να προ­στα­τεύ­ου­με τη δημό­σια υγεία, ειση­γού­μα­στε τον περιο­ρι­σμό κίνη­σης πολι­τών από τη βόρεια πύλη του λιμα­νιού έως την περιο­χή πλαζ στην οδό Κανελ­λο­πού­λου. Ο περιο­ρι­σμός προ­τεί­νε­ται να ισχύ­ει από τις 15:00 μετά το μεση­μέ­ρι έως τις 08:00 το πρωί της επο­μέ­νης τις καθη­με­ρι­νές, καθώς και όλο το 24ωρο για τα Σάβ­βα­τα και τις Κυριακές.

Ειση­γού­μα­στε τα ανω­τέ­ρω μέτρα να ισχύ­σουν άμε­σα και παρα­κα­λού­με όπως δια­βι­βά­σε­τε την πρό­θε­ση της δημο­τι­κής αρχής στον γενι­κό γραμ­μα­τέα Πολι­τι­κής Προ­στα­σί­ας για σχε­τι­κή απόφαση».

Υπεν­θυ­μί­ζε­ται, ότι από τις 4 Απρι­λί­ου ισχύ­ει ο περιο­ρι­σμός της κίνη­σης των πολι­τών στο νότιο πάρ­κο της Πάτρας και στην περιο­χή της πλαζ της Αγυιάς.

Πηγή: ΑΠΕ

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο