Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Τουλάχιστον 4 εκατομμύρια ξένοι τουρίστες στην Κούβα το 2019

Οι τουρίστες σε όλο τον κόσμο βλέπουν αυτή την περιοχή της Καραϊβικής ως παραδεισένιο προορισμό μεγάλης έλξης, και γι’ αυτό το 2019 υπήρξε έκρηξη στη διεθνή επισκεψιμότητα.

Al menos 4 millones de turistas arriban a Cuba en 2019

Ο επι­κε­φα­λής του Υπουρ­γεί­ου Του­ρι­σμού της Κού­βας, Manuel Marrero, ενη­μέ­ρω­σε ‑μέσω του επί­ση­μου λογα­ρια­σμού του στο Twitter, ότι το νησί της επα­νά­στα­σης έφθα­σε σε ρεκόρ επι­σκε­πτών από το εξω­τε­ρι­κό τεσ­σά­ρων εκα­τομ­μυ­ρί­ων, ως σαφές παρά­δειγ­μα υπέρ­βα­σης του οικο­νο­μι­κού απο­κλει­σμού που ασκούν οι Ηνω­μέ­νες Πολι­τεί­ες ενά­ντια στα κυριαρ­χι­κά της δικαιώματα.

Ομοί­ως, ο Υπουρ­γός των Μεγά­λων Αντιλ­λών εξέ­φρα­σε την πρό­θε­ση της διοί­κη­σής του να ξεπε­ρά­σει αυτόν τον αριθ­μό του­ρι­στών του 2019.

Manuel Marrero Cruz @MMarreroCruz

Παρά την ανα­ζω­πύ­ρω­ση του απο­κλει­σμού των Ηνω­μέ­νων Πολι­τειών που επη­ρε­ά­ζει άμε­σα τον του­ρι­σμό της Κού­βας, φτά­σα­με σήμε­ρα στις 11 Δεκεμ­βρί­ου στα 4 εκα­τομ­μύ­ρια διε­θνείς επι­σκέ­πτες και θα πάμε για περισσότερα.

  • Η κυβέρ­νη­ση των ΗΠΑ έχει ανα­ζω­ο­γο­νή­σει την οικο­νο­μι­κή, εμπο­ρι­κή και οικο­νο­μι­κή πολιορ­κία κατά του του­ρι­σμού της Κού­βας, μέσω της εκποί­η­σης ξενο­δο­χεια­κών συγκρο­τη­μά­των και θέρε­τρων στο νησί της Καραϊ­βι­κής από τις online πλατ­φόρ­μες αναζήτησης.
  • Από την άλλη πλευ­ρά, η κυβέρ­νη­ση των ΗΠΑ επι­ση­μο­ποί­η­σε την απα­γό­ρευ­ση των κρουα­ζιέ­ρων στις παρα­λί­ες της Καραϊ­βι­κής από το έδα­φος των ΗΠΑ καθώς και τη μεί­ω­ση των εμπο­ρι­κών πτή­σε­ων στην Κούβα.

Η κυβέρνηση της Κούβας βλέπει αυτό το ρεκόρ ξένων επισκέψεων ως νίκη ενάντια στην επίθεση του πολέμου που δημιουργήθηκε κατά της αυτοδιάθεσης, της ελευθερίας και της παραγωγικότητας ‑επίθεσης που εντάθηκε επί προεδρίας Donald Trump

 

|> Πηγή <| telesurtv.net

 

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο