Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Το «αντίο» της Original 21 στον Στ. Σεραφείδη: «Καλή αντάμωση δικέ μας Άνθρωπε!»

Για τον θάνα­το του παλαί­μα­χου ποδο­σφαι­ρι­στή της ΑΕΚ Στέ­λιο Σερα­φεί­δη, που «έφυ­γε» από τη ζωή σε ηλι­κία 86 ετών, ο σύν­δε­σμος φίλων της ΑΕΚ «Original 21» τον απο­χαι­ρέ­τη­σε με την ακό­λου­θη ανακοίνωση:

Με μάτια βουρ­κω­μέ­να από θλί­ψη, αλλά και φλο­γι­σμέ­να για μάχη υπέρ της ΑΕΚ όπως εσύ μας έμα­θες, σε απο­χαι­ρε­τά­με σήμε­ρα, Αρχη­γέ μας, πυλώ­να μας, στρα­τιώ­τη μας, οπα­δέ μας, πατέ­ρα μας, σώμα και ψυχή της ΑΕΚ, λατρε­μέ­νε και πολυα­γα­πη­μέ­νε μας Στέ­λιο Σεραφείδη!

Οι θύμη­σες από τη ζωή σου που ήταν ταυ­τι­σμέ­νη με την ΑΕΚ είναι τόσες πολ­λές, που το μυα­λό θα τρι­γυ­ρί­ζει για πάντα βλέ­πο­ντας σε, σε ανοι­χτά και κλει­στά στά­δια, αγκα­λιά με παί­κτες και οπα­δούς του συλ­λό­γου, πλάι Της με βρο­χές και κρύα, να υψώ­νεις το τερά­στιο ηθι­κό σου ανά­στη­μα και να Την προ­στα­τεύ­εις από κάθε εχθρό!

Αφή­νεις πίσω σου μια τερά­στια κλη­ρο­νο­μιά και παρα­κα­τα­θή­κη που θα μνη­μο­νεύ­ε­ται στους αιώ­νες των αιώ­νων μέσα στο σπί­τι μας και το παρά­δειγ­μα σου, θα μας δίνει την ώθη­ση για το πως να αγα­πά­με την ΑΕΚ. Ανι­διο­τε­λώς, ενω­μέ­νοι και ως σκο­πό ζωής! Ως την ίδια τη ζωή! Καλό ταξί­δι στον κιτρι­νό­μαυ­ρο ουρα­νό Αδερ­φέ μας! Καλή αντά­μω­ση δικέ μας Άνθρωπε!

Το ΚΚΕ για την απώ­λεια του Στ. Σεραφείδη

che guevara 008

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο