Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Το ΚΚΕ καταγγέλλει την επίθεση των ΜΑΤ σε σωματεία και φορείς στο υπ. Προστασίας του Πολίτη

Το Γρα­φείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ σε ανα­κοί­νω­σή του για την επί­θε­ση των ΜΑΤ σε σωμα­τεία και φορείς στο υπ. Προ­στα­σί­ας του Πολί­τη τονίζει:

«Καταγ­γέλ­λου­με το όργιο αυταρ­χι­σμού και κατα­στο­λής από την κυβέρ­νη­ση της ΝΔ αυτή τη φορά ενά­ντια στη συγκέ­ντρω­ση σωμα­τεί­ων και φορέ­ων που δια­μαρ­τύ­ρο­νταν έξω από το υπουρ­γείο Προ­στα­σί­ας του Πολί­τη για την άγρια επί­θε­ση των ΜΑΤ στη μαθη­τι­κή δια­δή­λω­ση. Μάλι­στα αστυ­νο­μι­κές δυνά­μεις επι­χεί­ρη­σαν να κάνουν και συλ­λή­ψεις εργα­ζο­μέ­νων, οι οποί­ες απο­τρά­πη­καν ύστε­ρα από παρέμ­βα­ση του βου­λευ­τή του ΚΚΕ, Χρή­στου Κατσώτη.

Μέσα σε τρεις μέρες η κυβέρ­νη­ση της ΝΔ προ­σπά­θη­σε χωρίς επι­τυ­χία να δια­λύ­σει μαζι­κές συγκε­ντρώ­σεις λαού και νεο­λαί­ας. Γελιέ­ται αν νομί­ζει ότι θα ξεμπερ­δέ­ψει με τους εργα­τι­κούς λαϊ­κούς αγώνες!»

Η κυβέρνηση χτύπησε τη διαδήλωση καταδίκης της επίθεσης στους μαθητές

Απρό­κλη­τη επί­θε­ση από τα ΜΑΤ δέχθη­καν πριν από λίγο οι δια­δη­λω­τές στο υπουρ­γείο Προ­στα­σί­ας του Πολίτη!

Συγκε­κρι­μέ­να, την ώρα που έξω από το υπουρ­γείο Προ­στα­σί­ας του Πολί­τη βρί­σκο­νταν συγκε­ντρω­μέ­νοι δια­δη­λω­τές για να δια­μαρ­τυ­ρη­θούν για την άγρια επί­θε­ση των ΜΑΤ στους μαθη­τές, άλλοι δια­δη­λω­τές κατέ­φθα­ναν με πορεία από την Κατε­χά­κη. Λίγο πριν φτά­σουν στο υπουρ­γείο, τα ΜΑΤ τους έφρα­ξαν το δρό­μο και τους επι­τέ­θη­καν απρόκλητα.

mat via1 mat via2 mat via3 mat via4 mat via5 mat via6 mat via7 mat via8

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο