Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Το ΚΚΕ καταγγέλλει την κυβέρνηση για την πρόσκληση και την παρουσία βουλευτή της Χρυσής Αυγής σε εκδήλωση του Πολεμικού Ναυτικού στο «Θωρηκτό Γ. Αβέρωφ»

Το ΚΚΕ καταγ­γέλ­λει την κυβέρ­νη­ση «για την πρό­σκλη­ση και την παρου­σία του βου­λευ­τή της Χρυ­σής Αυγής Χρή­στου Παπ­πά, στην εκδή­λω­ση που διορ­γά­νω­σε το Πολε­μι­κό Ναυ­τι­κό, στις 11 Ιού­νη στο “Θωρη­κτό Γ. Αβέ­ρωφ”, στο πλαί­σιο των εορ­τα­στι­κών εκδη­λώ­σε­ων “Μέγα το της Θαλάσ­σης Κράτος”».

«Η κυβέρ­νη­ση έχει σοβα­ρές ευθύ­νες, διό­τι με συστη­μα­τι­κό τρό­πο και κατ΄ εξα­κο­λού­θη­ση προ­σκα­λεί τους ναζι­στές- εγκλη­μα­τί­ες της Χρυ­σής Αυγής σε εκδη­λώ­σεις των Ενό­πλων Δυνά­με­ων» ανα­φέ­ρει η καταγ­γε­λία του κόμ­μα­τος προ­σθέ­το­ντας ότι «η σημε­ρι­νή παρου­σία τους προ­στί­θε­ται στο ταξί­δι με τους Χρυ­σαυ­γί­τες στο Καστε­λό­ρι­ζο, την πρό­σκλη­σή τους σε ασκή­σεις των Ενό­πλων Δυνά­με­ων, την παρου­σία τους στην εκδή­λω­ση μνή­μης για τον αδι­κο­χα­μέ­νο σμη­να­γό Κώστα Ηλιά­κη στην Κάρ­πα­θο και αλλού».

Η αντι­προ­σω­πεία του ΚΚΕ δήλω­σε στον κυβερ­νή­τη του “Θωρη­κτού Αβέ­ρωφ” ότι «είναι απα­ρά­δε­κτο να προ­σκα­λού­νται στην εκδή­λω­ση οι υπό­δι­κοι ναζι­στές- εγκλη­μα­τί­ες της Χρυ­σής Αυγής και επι­σή­μα­νε τις ευθύ­νες της κυβέρ­νη­σης, απο­χω­ρώ­ντας από την εκδή­λω­ση», ανα­φέ­ρε­ται στην ίδια ανα­κοί­νω­ση και κατα­λή­γει καλώ­ντας το προ­σω­πι­κό των Ενό­πλων Δυνά­με­ων «να κατα­δι­κά­σει αυτή την προ­κλη­τι­κή στά­ση της κυβέρ­νη­σης και να απο­μο­νώ­σει τους ναζι­στές της Χρυ­σής Αυγής, όπου κι αν εμφα­νί­ζο­νται αυτοί».

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο