Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Το ΚΚΕ στην 21η Διεθνή Συνάντηση των ΚΚ στη Σμύρνη

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημή­τρης Κου­τσού­μπας, επι­κε­φα­λής πολυ­με­λούς αντι­προ­σω­πεί­ας του Κόμ­μα­τος, θα μετα­βεί στη Σμύρ­νη της Τουρ­κί­ας, για τις εργα­σί­ες της 21ης Διε­θνούς Συνά­ντη­σης των Κομ­μου­νι­στι­κών και Εργα­τι­κών Κομ­μά­των, που θα διε­ξα­χθεί στις 18 με 20 Οκτώ­βρη 2019.

Η 21η Διε­θνής Συνά­ντη­ση συν­διορ­γα­νώ­νε­ται, για πρώ­τη φορά στα χρο­νι­κά, από δύο ΚΚ και συγκε­κρι­μέ­να από κοι­νού από το Κομ­μου­νι­στι­κό Κόμ­μα Τουρ­κί­ας και το Κομ­μου­νι­στι­κό Κόμ­μα Ελλά­δας, με θέμα «100 χρό­νια από την ίδρυ­ση της Κομ­μου­νι­στι­κής Διε­θνούς. Η πάλη για την ειρή­νη και το σοσια­λι­σμό συνε­χί­ζε­ται!».

🔻  Στην 21η Διεθνή Συνάντηση έχουν δηλώσει συμμετοχή πάνω από 70 ΚΚ από 60 χώρες του κόσμου 🔻🔻

Επι­πλέ­ον ο Δημή­τρης Κου­τσού­μπας θα χαι­ρε­τί­σει σε μεγά­λη μαζι­κή εκδή­λω­ση που διορ­γα­νώ­νει στη Σμύρ­νη το ΚΚ Τουρ­κί­ας στις 19 Οκτώ­βρη και η οποία θα διε­ξα­χθεί στο ανοι­χτό θέα­τρο «Ασίκ Βεϊ­σέλ» (Aşık Veysel) με το σύν­θη­μα «Αγα­πά­με τη χώρα μας τόσο πολύ που δεν μπο­ρού­με να την αφή­σου­με σε φανα­τι­κούς, τυράν­νους, εκμε­ταλ­λευ­τές και ιμπε­ρια­λι­στές!». Στη συγκέ­ντρω­ση θα μιλή­σει ο Κεμάλ Οκου­γιάν, ΓΓ της ΚΕ του ΚΚ Τουρ­κί­ας, ενώ χαι­ρε­τι­σμό θα απευ­θύ­νει και ο Χουάν Κάρ­λος Μαρ­σάν, ανα­πλη­ρω­τής επι­κε­φα­λής του Τμή­μα­τος Διε­θνών Σχέ­σε­ων του ΚΚ Κούβας.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο