Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

ΤΟ Κοζάνης ΚΝΕ: Η τρομοκρατία δεν θα περάσει, του λαού η πάλη θα τη σπάσει

Η τρο­μο­κρα­τία δεν θα περά­σει, του λαού η πάλη θα τη σπά­σει, τονί­ζει το Τομε­α­κό Συμ­βού­λιο Κοζά­νης της ΚΝΕ για την επί­θε­ση της Αστυ­νο­μί­ας σε κατοί­κους της Καλαμιάς.

Ανα­λυ­τι­κά:

«Καταγ­γέλ­λου­με την απα­ρά­δε­κτη και αδι­καιο­λό­γη­τη επί­θε­ση των δυνά­με­ων κατα­στο­λής σε βάρος κατοί­κων της Καλα­μιάς, εκλεγ­μέ­νων μελών εργα­τι­κών σωμα­τεί­ων και φορέ­ων της περιο­χής, στε­λε­χών της ΚΝΕ και του ΚΚΕ.

Οι κάτοι­κοι του χωριού της Καλα­μιάς δίκαια αγω­νί­ζο­νται ενά­ντια στα σχέ­δια εγκα­τά­στα­σης φωτο­βολ­ταϊ­κών πάνελ στην περιο­χή. Ο λαός της περιο­χής έχει δώσει την απά­ντη­σή του ενά­ντια στα σχέ­δια κυβέρ­νη­σης, εται­ρειών, που απο­δει­κνύ­ουν ότι η πρά­σι­νη ανά­πτυ­ξη και η απο­λι­γνι­το­ποί­η­ση τσα­κί­ζει τη ζωή του λαού της περιοχής.

Οι δυνά­μεις της Αστυ­νο­μί­ας θέλο­ντας να κατα­στεί­λουν τον δίκαιο αγώ­να του λαού προ­χώ­ρη­σαν με τη βία σε συλ­λή­ψεις των κατοί­κων του χωριού και στε­λε­χών της ΚΝΕ που στή­ρι­ξαν τον αγώ­να τους. Η προ­σπά­θεια να περά­σουν με το “έτσι θέλω” τα σχέ­διά τους δεν θα περάσει.

Ο λαός της περιο­χής και η νεο­λαία δεν τρομοκρατούνται.

Απαι­τού­με τώρα την απε­λευ­θέ­ρω­ση των κατοί­κων και των στε­λε­χών της ΚΝΕ.

ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΣΩΖΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ!».

 

«Ναι, αλλά ο Στά­λιν…», του Νίκου Μόττα

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο