Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Το μέτωπο της φωτιάς στην Εύβοια, επισκέφθηκε κλιμάκιο του ΚΚΕ

Το μέτω­πο της φωτιάς στην Εύβοια επι­σκέ­φθη­κε σήμε­ρα κλι­μά­κιο του ΚΚΕ με επι­κε­φα­λής τον Γιώρ­γο Μαρί­νο, μέλος του Πολι­τι­κού Γρα­φεί­ου της Κεντρι­κής Επι­τρο­πής του κόμ­μα­τος και βου­λευ­τή Εύβοιας. Στο κλι­μά­κιο συμ­με­τεί­χε και ο Κώστας Μπασ­δέ­κης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και περι­φε­ρεια­κός σύμ­βου­λος Στε­ρε­άς Ελλάδας,.

«Η φωτιά που εκδη­λώ­θη­κε τα ξημε­ρώ­μα­τα στην περιο­χή της κεντρι­κής Εύβοιας, ανά­με­σα στα χωριά Μαρ­κυ­μάλ­λη, Κοντο­δε­σπό­τι και Αργι­λί­τσα του δήμου Διρ­φύ­ων- Μεσ­σα­πί­ων, είναι μεγά­λη και έχει επε­κτα­θεί επι­κίν­δυ­να, παρά τις φιλό­τι­μες προ­σπά­θειες των πυρο­σβε­στών», ανα­φέ­ρει σε δήλω­σή του ο κ. Μαρί­νος και συνεχίζει.

«Αυτό που χρειά­ζε­ται να γίνει άμε­σα είναι να ενι­σχυ­θούν όσο γίνε­ται οι δυνά­μεις, επί­γειες και ενα­έ­ριες, να δοθεί μεγα­λύ­τε­ρο βάρος ώστε η πυρ­κα­γιά να ελεγ­χθεί μέσα στη διάρ­κεια της ημέ­ρας. Ταυ­τό­χρο­να, με αυστη­ρό τρό­πο να ελεγ­χθεί το σχέ­διο για την περί­πτω­ση εκκέ­νω­σης χωριών.

Η κυβέρ­νη­ση της ΝΔ και ο Υπουρ­γός Προ­στα­σί­ας του Πολί­τη κ. Χρυ­σο­χοϊ­δης καλά θα κάνουν να κατε­βά­σουν τον πήχη της αυτο­προ­βο­λής τους. Τα προ­βλή­μα­τα είναι πολ­λά και οξυμ­μέ­να για­τί συνε­χί­ζε­ται η ίδια πολι­τι­κή που έχει υπο­βαθ­μί­σει την πρό­λη­ψη και συντη­ρεί τα προ­βλή­μα­τα των δασαρ­χεί­ων και της Πυρο­σβε­στι­κής Υπη­ρε­σί­ας σε στε­λέ­χω­ση και μέσα. Το ΚΚΕ με τις δυνά­μεις του θα συνε­χί­σει να βρί­σκε­ται στο πλευ­ρό των κατοί­κων». κατα­λή­γει στη δήλω­σή του ο κ. Μαρίνος.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο