Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Το ΠΑΜΕ καταγγέλλει τη σύλληψη του αδελφού της Άχεντ, Ουαεντ Ταμίμι

Καταγ­γέλ­λου­με Την Σύλ­λη­ψη Του Νεα­ρού Παλαι­στί­νιου Ουα­εντ Ταμί­μι από Το Ισραήλ

Το Πανερ­γα­τι­κό Αγω­νι­στι­κό Μέτω­πο καταγ­γέλ­λει την βαρ­βα­ρό­τη­τα του κρά­τους-δολο­φό­νου του Ισρα­ήλ, που συλ­λαμ­βά­νει και φυλα­κί­ζει νεα­ρά παι­διά για­τί υπε­ρα­σπί­ζο­νται τα σπί­τια τους.

Τα χαρά­μα­τα της Πέμ­πτης, 10 Μάη, οι ισραη­λι­νές ειδι­κές δυνά­μεις εισέ­βαλ­λαν στο σπί­τι της οικο­γέ­νειας Ταμί­μι, στο χωριό Ναμπί Σαλέχ, της Παλαι­στί­νης και συνέ­λα­βαν τον Ουα­εντ Ταμί­μι, 18 χρο­νών, αδελ­φό της 17χρονης Αχέντ Ταμί­μι, που μαζί με τη μητέ­ρα της παρα­μέ­νουν φυλα­κι­σμέ­νες στις ισραη­λι­νές φυλακές.

Το κρά­τος-δολο­φό­νος του Ισρα­ήλ, απο­θρα­συμ­μέ­νο από την στή­ρι­ξη των ΗΠΑ, αλλά και Κυβερ­νή­σε­ων όπως της Ελλά­δας, κλι­μα­κώ­νει την βία και τον αυταρ­χι­σμό ενα­ντί­ον του ηρω­ι­κού παλαι­στι­νια­κού λαού. Συλ­λαμ­βά­νει και φυλα­κί­ζει μικρά παι­διά, νέους αγω­νι­στές που υπε­ρα­σπί­ζο­νται τα σπί­τια τους.

Το ΠΑΜΕ στέ­κε­ται στο πλευ­ρό του Παλαι­στι­νια­κού λαού, στον δίκαιο αγώ­να του για το δικό του ανε­ξάρ­τη­το κρά­τος, με πρω­τεύ­ου­σα την Ανα­το­λι­κή Ιερου­σα­λήμ. Απαι­τού­με την άμε­ση απε­λευ­θέ­ρω­ση όλων των παλαι­στί­νιων πολι­τι­κών κρα­του­μέ­νων και των μελών της οικο­γέ­νειας Ταμίμι.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο