Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, ελλείψει θέρμανσης, καλεί τους φοιτητές να ντυθούν κατάλληλα γιατί οι συνθήκες είναι πολικές!!!

Το Πανε­πι­στή­μιο Ιωαν­νί­νων, ελλεί­ψει θέρ­μαν­σης, καλεί τους φοι­τη­τές να ντυ­θούν κατάλ­λη­λα για­τί οι συν­θή­κες στον χώρο εξέ­τα­σης είναι πολι­κές!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ και όμως αλη­θι­νό, ενδει­κτι­κό της κατά­στα­σης που επι­κρα­τεί σε όλες τις βαθ­μί­δες εκπαίδευσης.

Την καταγ­γε­λία κάνουν οι φοι­τη­τές του δεύ­τε­ρου έτους του Τμή­μα­τος Χημεί­ας. Το Τμή­μα Χημεί­ας άλλω­στε είναι αυτό που έστει­λε την σχε­τι­κή ανα­κοί­νω­ση. Ανα­κοί­νω­ση- προει­δο­ποί­η­ση για έντο­νο κρύο και πολι­κές συν­θή­κες στον χώρο της εξέ­τα­σης με την οποία καλού­σε τους φοι­τη­τές να ντυ­θούν κατάλληλα!

Οι φοι­τη­τές εκφρά­ζουν την έντο­νη δια­μαρ­τυ­ρία τους και διεκ­δι­κούν θέρ­μαν­ση όλων των κτιρίων.

«Το τμή­μα χημεί­ας του Πανε­πι­στη­μί­ου Ιωαν­νί­νων έστει­λε ανα­κοί­νω­ση για έντο­νο κρύο που χαρα­κτη­ρί­ζει πολι­κό και προ­έ­τρε­ψε τους φοι­τη­τές “να ντυ­θούν κατάλ­λη­λα”, εν όψη της αυρια­νής εξέ­τα­σης. Την ώρα που το πανε­πι­στή­μιο Ιωαν­νί­νων δίνει 25 εκα­τομ­μύ­ρια για ίδρυ­ση νέου τεχνο­λο­γι­κού πάρ­κου δεν έχει πάρει κανέ­να μέτρο για την εξα­σφά­λι­ση της υγεί­ας των φοι­τη­τών από την παν­δη­μία, αφή­νο­ντας τους φοι­τη­τές χωρίς θέρ­μαν­ση με θερ­μο­κρα­σί­ες που αγγι­ζουν τους μεί­ον βαθ­μούς κελσίου.

Οι φοι­τη­τές δεν ανε­χό­μα­στε αυτή την κατά­στα­ση και διεκ­δι­κού­με θέρ­μαν­ση όλων των κτη­ρί­ων» σημειώ­νουν στην σχε­τι­κή ανακοίνωση.

Ναπο­λέ­ων Σου­κα­τζί­δης Το μεγα­λείο ενός αγω­νι­στή της Αντί­στα­σης, του Θέμου Κορνάρου

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο