Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Το «παράπονο» της Χρυσής Αυγής…

Tο «παρά­πο­νό» της εξέ­φρα­σε η τοπι­κή οργά­νω­ση Χανί­ων της Χρυ­σής Αυγής για­τί κανείς δεν τους νοι­κιά­ζει χώρο. Όπως ανα­φέ­ρουν σε ανα­κοί­νω­σή τους, εξαι­τί­ας των πολ­λών αντι­δρά­σε­ων κανείς στα Χανιά δεν τους νοι­κιά­ζει χώρο για να στε­γά­σουν τις δρα­στη­ριό­τη­τές τους: «κανείς μέσα στην πόλη δεν μας νοι­κιά­ζει πλέ­ον χώρο για δημιουρ­γία γρα­φεί­ου της Τοπικής».

Έτσι, όπως λένε στην ανα­κοί­νω­σή τους, ανα­γκά­ζο­νται να συνα­θροί­ζο­νται σε ιδιω­τι­κό χώρο κοντά στο Νοσο­κο­μείο Χανίων…

Μπρά­βο στους Χανιώ­τες και το παρά­δειγ­μά τους ‑να μην νοι­κιά­ζουν χώρο στους εγκλη­μα­τί­ες της Χρυ­σής Αυγής- να βρει μιμη­τές σε όλη την Ελλάδα.

«Δε συνη­θί­ζου­με να δημο­σιεύ­ου­με ανα­κοι­νώ­σεις της ναζι­στι­κής Χρυ­σής Αυγής. Αυτή όμως έχει ενδια­φέ­ρον για­τί, εκτός των άλλων ανα­γνω­ρί­ζει ότι φυλ­λορ­ρο­εί (και όχι μόνο στα Χανιά)

Τον τελευ­ταίο και­ρό έχουν βρει αφορ­μή τα παπα­γα­λά­κια του συστή­μα­τος αλλά και ορι­σμέ­νοι κακο­προ­αί­ρε­τοι που έχουν απο­μα­κρυν­θεί από κοντά μας ή που ποτέ δεν πάτη­σαν το πόδι τους στην Τ.Ο Χανί­ων, να δια­δί­δουν ψεύ­δη και ανοη­σί­ες όπως όλοι όσοι απο­μα­κρύ­νο­νται από δίπλα μας σε όλη την Ελλά­δα. Εδώ, στα Χανιά, τους ξέρου­με έναν- έναν όπως πολύ καλά ξέρου­με και την «ποιό­τη­τα» τους.

Η Τ.Ο Χανί­ων συνε­χί­ζει αστα­μά­τη­τα τις δρά­σεις της με τα ίδια πρό­σω­πα που την απαρ­τί­ζουν εδώ και πολ­λά χρό­νια, αλλά και με νέους Συνα­γω­νι­στές που συμ­με­τέ­χουν στον Αγώ­να μας.

Το μόνο πρό­βλη­μα που αντι­με­τω­πί­ζει η Τ.Ο μας, είναι ότι μετά τα τελευ­ταία εκτε­τα­μέ­να επει­σό­δια από αρι­στε­ρι­στές και τους βαν­δα­λι­σμούς στο κτή­ριο που στε­γα­ζό­ταν το παλιό μας γρα­φείο, κανείς μέσα στην πόλη δεν μας νοι­κιά­ζει πλέ­ον χώρο για δημιουρ­γία γρα­φεί­ου της Τοπικής.

Έτσι προ­σω­ρι­νά, μέχρι να βρε­θεί ο κατάλ­λη­λος χώρος, συνα­θροι­ζό­μα­στε σε ιδιω­τι­κό χώρο πλη­σί­ον του Νοσο­κο­μεί­ου Χανίων».

 

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο