Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Τραγικό θάνατο βρήκαν 11 μετανάστες — Κάηκαν ζωντανοί στο βαν που τους μετέφερε!!!

Τρα­γι­κό θάνα­το βρή­καν σήμε­ρα τα ξημέ­ρω­μα έντε­κα μετα­νά­στες, άγνω­στων λοι­πών στοι­χεί­ων, όταν το αυτο­κί­νη­το στο οποίο επέ­βαι­ναν προ­σέ­κρου­σε πάνω σε διερ­χό­με­νο φορ­τη­γό αυτο­κί­νη­το, στη συνέ­χεια πήρε φωτιά και όλοι οι επι­βαί­νο­ντες κάηκαν.

Το τρο­χαίο δυστύ­χη­μα συνέ­βη στις πέντε ο πρωί, στον επαρ­χια­κό δρό­μο Καβά­λας — παρα­λί­ας Οφρυ­νί­ου στο ύψος της περιο­χής Σαρα­κή­να όταν το αυτο­κί­νη­το-βαν στο οποίο επέ­βαι­ναν οι έντε­κα μετα­νά­στες, ανέ­πτυ­ξε πολύ μεγά­λη ταχύ­τη­τα και συγκρού­στη­κε με διερ­χό­με­νο φορ­τη­γό αυτοκίνητο.

Απο­τέ­λε­σμα της σφο­δρής σύγκρου­σης ήταν να τυλι­χθούν στις φωτιές και τα δυο οχή­μα­τα. Οι έντε­κα επι­βαί­νο­ντες του βαν δε μπό­ρε­σαν να εγκα­τα­λεί­ψουν το όχη­μα με απο­τέ­λε­σμα να εγκλω­βι­στούν σε αυτό και να καούν ζωντα­νοί. Ο οδη­γός του φορ­τη­γού αυτο­κι­νή­του, ελλη­νι­κών στοι­χεί­ων ταυ­τό­τη­τας, την τελευ­ταία στιγ­μή μπό­ρε­σε να εγκα­τα­λεί­ψει το όχημα.

Σύμ­φω­να με τις πρώ­τες εκτι­μή­σεις του τμή­μα­τος Τρο­χαί­ας Καβά­λας ο οδη­γός του βαν εξαι­τί­ας της υψη­λής ταχύ­τη­τας που ανέ­πτυ­ξε, προ­φα­νώς, έχα­σε τον έλεγ­χο του αυτο­κί­νη­του και λόγω της υπέρ­τα­σης που είχε έπε­σε πάνω στο φορτηγό.

Λόγω της μεγά­λης πυρ­κα­γιάς που προ­κλή­θη­κε και είχε ως απο­τέ­λε­σμα τον τρα­γι­κό θάνα­το των επι­βαι­νό­ντων στο βαν, οι αστυ­νο­μι­κές αρχές δεν μπο­ρούν να εντο­πί­σουν την ταυ­τό­τη­τά τους και απαι­τεί­ται ιατρο­δι­κα­στι­κή εξέ­τα­ση και συγκέ­ντρω­ση γενε­τι­κού υλι­κού (DNA).

troxaio metanastes1 troxaio metanastes2 troxaio metanastes3 troxaio metanastes4 troxaio metanastes5

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο