Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Τραμπ: “Δεν θα παραδεχτούμε ποτέ” την ήττα

Ο πρό­ε­δρος των ΗΠΑ Ντό­ναλντ Τραμπ δήλω­σε σήμε­ρα ενώ­πιον υπο­στη­ρι­κτών του που πανη­γύ­ρι­ζαν ότι δεν θα παρα­δε­χτεί ποτέ την ήττα του στις προ­ε­δρι­κές εκλο­γές του 2020 κάνο­ντας λόγο για εκτε­τα­μέ­νη εκλο­γι­κή νοθεία, μόλις δύο εβδο­μά­δες πριν ανα­λά­βει καθή­κο­ντα στον Λευ­κό Οίκο ο εκλεγ­μέ­νος πρό­ε­δρος Δημο­κρα­τι­κός Τζο Μπάιντεν.

“Ποτέ δεν θα παραι­τη­θού­με. Δεν θα τα παρα­τή­σου­με ποτέ. Δεν θα παρα­δε­χτού­με ποτέ”, δήλω­σε ο Τραμπ κατά τη διάρ­κεια συγκέ­ντρω­σης που χρη­μα­το­δο­τή­θη­κε από εκστρα­τεία στην περιο­χή του πάρ­κου Ellipse, κοντά στον Λευ­κό Οίκο, κάτω από έναν ουρα­νό γεμά­το σύν­νε­φα, ισχυ­ρι­ζό­με­νος χωρίς απο­δεί­ξεις ότι “εκα­το­ντά­δες χιλιά­δες” άνθρω­ποι παρευ­ρέ­θη­καν στην εκδή­λω­ση. “Θα στα­μα­τή­σου­με την κλο­πή”, δήλωσε.

“Κερ­δί­σα­με αυτές τις εκλο­γές και τις κερ­δί­σα­με ευρέ­ως”, είπε, πέρα από κάθε πραγ­μα­τι­κό­τη­τα και παρά την απου­σία απο­δει­κτι­κών στοι­χεί­ων που να υπο­στη­ρί­ζουν την υπό­θε­ση της εκλο­γι­κής απάτης.

Ν. Μπε­λο­γιάν­νης Ν. Πλου­μπί­δης – Στο σπί­τι των ηρώων

 

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο