Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Τo ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στο Νομό Τρικάλων

Τo ψηφο­δέλ­τιο του ΚΚΕ στο Νομό Τρι­κά­λων για τις εθνι­κές εκλο­γές της 7ης Ιού­λη 2019 παρου­σιά­στη­κε το από­γευ­μα της Πέμ­πτης, σε εκδή­λω­ση-συνέ­ντευ­ξη Τύπου, που πραγ­μα­το­ποί­η­σε η ΤΕ Τρι­κά­λων του ΚΚΕ.

Η παρου­σί­α­ση του ψηφο­δελ­τί­ου έγι­νε από το Σωτή­ρη Σωτη­ρό­που­λο, Γραμ­μα­τέα της ΤΕ Τρι­κά­λων του ΚΚΕ, ο οποί­ος απευ­θυ­νό­με­νος στα λαϊ­κά στρώ­μα­τα των Τρι­κά­λων τους κάλε­σε να κάνουν πιο ισχυ­ρή τη δύνα­μή τους για­τί θα τη χρεια­στούν από την επό­με­νη μέρα των εκλογών.

Σημεί­ω­σε ότι το ψηφο­δέλ­τιο είναι ανα­νε­ω­μέ­νο σε σημα­ντι­κό τμή­μα, με μέσο όρο ηλι­κί­ας τα 44 έτη.

Οι υπο­ψή­φιοι:

trikala kaikhs

Καΐ­κης Γεώρ­γιος του Ευαγ­γέ­λου, 56 ετών, καθη­γη­τής Φυσι­κής Αγω­γής. Δημο­τι­κός σύμ­βου­λος Τρικ­καί­ων από το 2002, επι­κε­φα­λής της «Λαϊ­κής Συσπεί­ρω­σης» στο Δήμο Τρικ­καί­ων. Υπήρ­ξε Βαλ­κα­νιο­νί­κης στί­βου στα 200 μέτρα και μέλος της Εθνι­κής Ομά­δας Στίβου.

trikala kantartzis

Κανταρ­τζής Αχιλ­λέ­ας του Κλε­ο­μέ­νη, 61 ετών, δικη­γό­ρος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, γραμ­μα­τέ­ας της Κοι­νο­βου­λευ­τι­κής Ομά­δας του ΚΚΕ, πρώ­ην βουλευτής.

trikala kapeth

Καπέ­τη Γεωρ­γία του Παντε­λή, 33 ετών, εκπαι­δευ­τι­κός — φιλό­λο­γος. Από­φοι­τη του τμή­μα­τος Φιλο­σο­φί­ας Παι­δα­γω­γι­κής και Ψυχο­λο­γί­ας του Εθνι­κού και Καπο­δι­στρια­κού Πανε­πι­στη­μί­ου Αθη­νών, μέλος του Σωμα­τεί­ου Ιδιω­τι­κών Εκπαι­δευ­τι­κών Λει­τουρ­γών Θεσ­σα­λί­ας (μέλος της Ομο­σπον­δί­ας Ιδιω­τι­κών Εκπαι­δευ­τι­κών Λει­τουρ­γών Ελλά­δας ‑ΟΙΕΛΕ).

trikala liatifia

Λια­τί­φης Γεώρ­γιος του Δημη­τρί­ου, 37 ετών, Μηχα­νο­λό­γος — Μηχα­νι­κός. Πρό­ε­δρος Συν­δι­κά­του Γάλα­κτος Τρο­φί­μων και Ποτών Τρι­κά­λων, Αντι­πρό­ε­δρος Σωμα­τεί­ου Εργα­ζο­μέ­νων στη ΦΑΓΕ, Μέλος της Διοί­κη­σης της Ομο­σπον­δί­ας Γάλα­κτος Τρο­φί­μων και Ποτών. Δημο­τι­κός σύμ­βου­λος Τρικκαίων.

trikala ntourlios

Ντουρ­λιός Λάμπρος του Νικο­λά­ου, 41 ετών, μηχα­νο­λό­γος μηχα­νι­κός, από­φοι­τος του Εθνι­κού Μετσό­βιου Πολυ­τε­χνεί­ου, μέλος του ΤΕΕ, ελεύ­θε­ρος επαγγελματίας.

trikala petraki

Πετρά­κη Ειρή­νη του Αντω­νί­ου, 38 ετών, Αρχι­τέ­κτο­νας — Μηχα­νι­κός, μέλος του ΤΕΕ. Πρό­ε­δρος του Συλ­λό­γου Γυναι­κών Τρι­κά­λων (μέλος της Ομο­σπον­δί­ας Γυναι­κών Ελλάδας).

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο