Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

ΥΛΛΟΓΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ — «ΝΟΣΤΟΣ»: Συναυλία με την Γιώτα Νέγκα

Την ετή­σια συναυ­λία του δίνει ο Σύλ­λο­γος Οικο­γέ­νειας ΚΕΘΕΑ — «Νόστος» τη Δευ­τέ­ρα 4 Ιού­νη, στο Βεά­κειο Θέα­τρο Πει­ραιά, με την Γιώ­τα Νέγκα, στις 21.00.

Το «Φύλ­λο Ανδρι­κό», η παρά­στα­ση που αγα­πή­θη­κε όσο ελά­χι­στες το φετι­νό χει­μώ­να, αφού ταξί­δε­ψε σε Ελλά­δα και Κύπρο και έζη­σε συνε­χό­με­να sold out, ξεκι­νά με φόρα την καλο­και­ρι­νή της περιο­δεία, με πρώ­τη στά­ση το Βεά­κειο Θέα­τρο. Η συναυ­λία είναι αφιε­ρω­μέ­νη στους σκο­πούς του Συλ­λό­γου Οικο­γέ­νειας ΚΕΘΕΑ — «Νόστος». Στό­χοι του Συλ­λό­γου είναι η ενη­μέ­ρω­ση και ευαι­σθη­το­ποί­η­ση της κοι­νής γνώ­μης γύρω από το πρό­βλη­μα των εξαρ­τή­σε­ων καθώς και η προ­βο­λή και η ενί­σχυ­ση του έργου του θερα­πευ­τι­κού προ­γράμ­μα­τος ΚΕΘΕΑ — «Νόστος».

Οι συντε­λε­στές της παρά­στα­σης: Νίκος Κατσίκης(μπουζούκι), Βασί­λης Κετεν­τζό­γλου (κιθά­ρα), DashoΚurti (ακορ­ντε­όν), Αλέ­ξαν­δρος Τρά­μπας (μπά­σο), Κώστας Μυλω­νάς (τύμπα­να). Ηχο­λη­ψία: Βασί­λης Μιχαη­λί­δης. Φωτι­σμοί: Μαρία Αθα­να­σο­πού­λου. Τιμές εισι­τη­ρί­ων: Προ­πώ­λη­ση 12 ευρώ, ταμείο 14 ευρώ.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο