Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Υποκριτικά και εντυπωσιοθηρικά η ΝΔ ανακοίνωσε αναστολή των κομματικών της εκδηλώσεων

Το κόμ­μα της ΝΔ ανα­κοί­νω­σε την ανα­στο­λή των κομ­μα­τι­κών εκδη­λώ­σε­ων σε ανοι­χτούς και κλει­στούς χώρους καλεί τα άλλα κόμ­μα­τα κόμ­μα­τα να πρά­ξουν το ίδιο.

Η κυβέρ­νη­ση της ΝΔ φόρ­τω­σε στο λαό τις ευθύ­νες για τη δια­σπο­ρά του ιού, για να κρύ­ψει τη δική της ανε­παρ­κή δια­χεί­ρι­ση της παν­δη­μί­ας. Τώρα που η παν­δη­μία φου­ντώ­νει πάλι με ευθύ­νη της, σπεύ­δε με κινή­σεις πρό­χει­ρες, υπο­κρι­τι­κές και εντυ­πω­σιο­θη­ρι­κές να δεί­ξει ότι είναι σε εγρή­γορ­ση και μερι­μνά για την προ­στα­σία των πολιτών.

Άφη­σε απρο­στά­τευ­τη τη χώρα και το λαό ένα­ντι του ιού — για την «επα­νεκ­κί­νη­ση» της οικο­νο­μί­ας και με τη λογι­κή του κόστους — οφέ­λους — και προ­σπα­θεί να στή­σει επι­κοι­νω­νια­κά παι­χνί­δια σε μια κατά­στα­ση που δια­μορ­φώ­νε­ται ανησυχητική.

Ανη­συ­χη­τι­κή όχι μόνο για τη δια­σπο­ρά του ιού αλλά και για την κατά­στα­ση των δομών Υγεί­ας όπου η κατά­στα­ση σε σχέ­ση με την αρχή της παν­δη­μί­ας ελά­χι­στα έχει βελ­τιω­θεί με προ­σω­ρι­νά μέτρα. Ανη­συ­χη­τι­κή και από την αβελ­τη­ρία της να πάρει μέτρα τα οποία κοστί­ζουν, όπως για παρά­δειγ­μα στα Μέσα Μεταφοράς.

Και επει­δή δεν ξεχνά­με, ις ημέ­ρες της καρα­ντί­νας η κυβέρ­νη­ση ήταν αυτή που ροκά­σε συνω­στι­σμό με τη συναυ­λία έξω από το Μαξί­μου. Από την άλλη, το κόμ­μα που κάνει και έκα­νε δημό­σιες εκδηώ­σεις, το ΚΚΕ, έχει να επι­δεί­ξει εντυ­πω­σια­κή υπευ­θνό­τη­τα στο σεβα­σμό των μέτρων απο­στα­σιο­οί­η­σης και υγεινής.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο