Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Υποψηγιότητα για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ θέτει και ο Παύλος Γερουλάνος

Εξε­λί­ξεις στο Κίνη­μα Αλλα­γής μετά την ανα­κοί­νω­ση της Φώφης Γεν­νη­μα­τά πως απο­σύ­ρε­ται από τη διεκ­δί­κη­ση της ηγε­σί­ας, καθώς μετά την ανα­κοί­νω­ση υπο­ψη­φιό­τη­τας για την προ­ε­δρία από τον βου­λευ­τή Ηρα­κλεί­ου, Βασί­λη Κεγκέ­ρο­γλου, και ο Παύ­λος Γερου­λά­νος ανα­μέ­νε­ται να κατα­θέ­σει υπο­ψη­φιό­τη­τα πριν την κατα­λη­κτι­κή ημε­ρο­μη­νία της Παρασκευής.

Συγκε­κρι­μέ­να, Παύ­λος Γερου­λά­νος θέτει υπο­ψη­φιό­τη­τα για την ηγε­σία του Κινή­μα­τος Αλλα­γής υπό τα νέα δεδο­μέ­να που προ­έ­κυ­ψαν εξ αιτί­ας της αιφ­νί­διας ασθέ­νειας της Φώφης Γεννηματά.

νωρί­τε­ρα σήμε­ρα ο πρώ­ην υπουρ­γός στη κυβέρ­νη­ση του ΠΑΣΟΚ, 2010–2012, και νυν δημο­τι­κός σύμ­βου­λος στο Δήμο Αθη­ναί­ων, έστει­λε επι­στο­λή στον γραμ­μα­τέα του ΚΙΝΑΛ , Μανώ­λη Χρι­στο­δου­λά­κη και την αρμό­δια Επι­τρο­πή Κατα­στα­τι­κού (ΕΔΕΚΑΠ), με την οποία ζητά­ει να δοθεί ένα εύλο­γο χρο­νι­κό διά­στη­μα, μέχρι το τέλος της άλλης εβδο­μά­δας, όπως νωρί­τε­ρα ο Βασί­λης Κεγκέ­ρο­γλου, για να συγκε­ντρώ­σει τις απα­ραί­τη­τες υπογραφές.

Ο κ. Κεγκέ­ρο­γλου ζήτη­σε την παρά­τα­ση της προ­θε­σμί­ας που λήγει την Παρα­σκευή, για να μπο­ρέ­σει να συγκε­ντρώ­σει τις απαι­τού­με­νες 5.000 υπογραφές.

 

vivlio mpelogiannis

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο