Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Φαήλος: Γνήσιος απόγονος των Κωνσταντόπουλου — Γεωργαλά

Δημο­σιεύ­θη­κε εμε­τι­κός αντι­κομ­μου­νι­στι­κός λίβε­λος του Φαή­λου Κρα­νι­διώ­τη στην εφη­με­ρί­δα «Δημο­κρα­τία» και ανα­πα­ρά­γε­ται στο facebook, που χαρα­κτη­ρί­ζε­ται από ψέμα­τα και συνει­δη­τές ιστο­ρι­κές δια­στρε­βλώ­σεις. Δεν έχει ούτε το θάρ­ρος να πει κου­βέ­ντα για τις προ­γραμ­μα­τι­κές θέσεις του ΚΚΕ. Ακο­λου­θεί την πεπα­τη­μέ­νη, όπως άλλω­στε συνη­θί­ζουν όλοι οι φασί­στες. Απο­δει­κνύ­ει με το εμε­τι­κό αντι­κομ­μου­νι­στι­κό παρα­λή­ρη­μα, ότι είναι γνή­σιος από­γο­νος του Κων­στα­ντό­που­λου και του Γεωρ­γα­λά θεω­ρη­τι­κών της χού­ντας, του Ιωαν­νί­δη, του Σαμ­ψών στην Κύπρο.

Αυτός που υπε­ρα­σπί­ζε­ται τους Χίτες και τα Τάγ­μα­τα Ασφα­λεί­ας, κατη­γο­ρεί το ΚΚΕ για κύμα χυδαιό­τη­τας, αγραμ­μα­το­σύ­νης και μίσους. Τον ενο­χλεί το ντο­κι­μα­ντέρ «Τι κι αν έπε­σε ο Γράμ­μος; Εμείς θα νική­σου­με!». Η αντι­πα­ρά­θε­ση με επι­χει­ρή­μα­τα και η επί­κλη­ση ιστο­ρι­κών πηγών και ντο­κου­μέ­ντων από την πλευ­ρά του ΚΚΕ, όταν ερευ­νά και ανα­φέ­ρε­ται σε ιστο­ρι­κά γεγο­νό­τα, σαφώς και δεν μπο­ρεί να συγκρι­θεί με το περιε­χό­με­νο της επι­χει­ρη­μα­το­λο­γί­ας κάθε “Φαή­λου”.

Τον αισχρό αντι­κομ­μου­νι­σμό του τον εμφα­νί­ζει ως πατριω­τι­σμό, ο οποί­ος δεν έχει καμιά σχέ­ση με το γνή­σιο λαϊ­κό πατριω­τι­σμό, όπως εκφρά­στη­κε στα χρό­νια της κατο­χής, με την αντί­στα­ση στα Γερ­μα­νι­κά, Ιτα­λι­κά και Βουλ­γά­ρι­κα στρα­τεύ­μα­τα από το λαό μας, από στρα­τιω­τι­κούς και χωρο­φύ­λα­κες, μέσα από τις γραμ­μές του ΕΑΜ και του ΕΛΑΣ.

Ο άθλιος κον­δυ­λο­φό­ρος γρά­φει ό,τι δήθεν δια­σκε­δά­ζει με τις ερω­τή­σεις που κάνει αυτός, στους ομι­λη­τές του ΚΚΕ στην τηλε­ό­ρα­ση, για τις Σοσια­λι­στι­κές Χώρες και τις κατα­κτή­σεις τους.

Προ­σπα­θεί να κου­κου­λώ­σει τη γύμνια του καπι­τα­λι­σμού, ως γνή­σιος απο­λο­γη­τής του, διό­τι και εδώ φαί­νε­ται η γύμνια των επι­χει­ρη­μά­των του. Γνω­ρί­ζει πολύ καλά ο ίδιος, ότι εκεί οι λαοί είχαν λύσει μια σει­ρά από κοι­νω­νι­κά προ­βλή­μα­τα και ανά­γκες με βασι­κό­τε­ρο το δικαί­ω­μα στην εργα­σία, την υγεία, την παι­δεία. Όλα αυτά προ­σπα­θεί να τα συσκο­τί­σει διό­τι είναι γνή­σιος απο­λο­γη­τής των πολι­τι­κών της Ευρω­παϊ­κής Ένω­σης και του ΝΑΤΟ.

Δεν έχει τι να πει, για τα αντι­λαϊ­κά μέτρα και την αντι­λαϊ­κή πολι­τι­κή που χρό­νια τώρα ο λαός μας δέχε­ται τις συνέ­πειες τους. Αυτά θα φθά­σουν, σύμ­φω­να με τους αξιω­μα­τού­χους της ΕΕ, μέχρι το 2060 και βάλε.

Έτσι συμπε­ρι­φέ­ρο­νται τα τσι­ρά­κια του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ. Για να δηλώ­σουν τη δου­λι­κό­τη­τά τους και την ταύ­τι­σή τους με τα συμ­φέ­ρο­ντα του κεφα­λαί­ου και των μονο­πω­λί­ων, είναι αδί­στα­κτοι. Δεν έχει να πει κου­βέ­ντα για τα προ­βλή­μα­τα που δημιουρ­γεί στην πατρί­δα μας η παρου­σία του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ και για την εμπλο­κή της στις επεμ­βά­σεις και τους πολέ­μους που προ­κα­λούν σε διά­φο­ρες χώρες. Για τα κύμα­τα μετα­να­στών και προ­σφύ­γων που δημιουρ­γού­νται με ευθύ­νη του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ, για το γεγο­νός ότι η Ευρω­παϊ­κή Συνο­ριο­φυ­λα­κή — Ακτο­φυ­λα­κή αλω­νί­ζει στα σύνο­ρα, καθώς και το γεγο­νός ότι ελλη­νι­κά στρα­τεύ­μα­τα βρί­σκο­νται έξω από τα σύνορα.

Το σάπιο καπι­τα­λι­στι­κό σύστη­μα γεν­νά κάθε λογής δια­στρε­βλω­τές και λασπο­λό­γους, υπη­ρέ­τες καπι­τα­λι­στι­κών συμ­φε­ρό­ντων. Ο λαός με την πάλη του, με τον αγώ­να του για τα καθη­με­ρι­νά προ­βλή­μα­τα που αντι­με­τω­πί­ζει, οργα­νώ­νει τις δυνά­μεις του για αλλα­γή της κυρί­αρ­χης τάξης στην εξου­σία. Για να γίνει νοι­κο­κύ­ρης και δια­χει­ρι­στής του πλού­του που παρά­γει προς όφε­λός του. Να στεί­λει στη χωμα­τε­ρή της ιστο­ρί­ας όλους αυτούς τους άθλιους απο­λο­γη­τές του καπι­τα­λι­στι­κού κέρ­δους και της ληστεί­ας του ιδρώ­τα των εργαζομένων.

Λ.Α.

Πηγή: 902.gr.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο