Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Φαντάροι ενισχύουν οικονομικά το ΚΚΕ

  • Σμη­νί­τες που υπη­ρε­τού­με τη θητεία μας στην 116 Πτέ­ρυ­γα Μάχης του Άρα­ξου μαθαί­νου­με για τις πρω­το­βου­λί­ες συνα­δέλ­φων μας φαντά­ρων που υπη­ρε­τούν σε άλλες μονά­δες να συγκε­ντρώ­σουν χρή­μα­τα από το μικρό και εξευ­τε­λι­στι­κό εισό­δη­μα που λαμ­βά­νου­με από το κρά­τος και να το προ­σφέ­ρουν στο Κόμ­μα, που δια­χρο­νι­κά παλεύ­ει στο πλάι το δικό μας και των οικο­γε­νειών μας. Γι’ αυτόν το λόγο, απο­φα­σί­σα­με και εμείς να συγκε­ντρώ­σου­με όσα παρα­πά­νω χρή­μα­τα μπο­ρού­με ο καθέ­νας μας και να τα προ­σφέ­ρου­με στο ΚΚΕ, από τους «μισθούς» μας για την οικο­νο­μι­κή ενίσχυση.
  • Φαντά­ροι που υπη­ρε­τού­με τη θητεία μας στην Κω στη­ρί­ζου­με οικο­νο­μι­κά από το υστέ­ρη­μά μας το Κόμ­μα της εργα­τι­κής τάξης, το ΚΚΕ. Το ΚΚΕ είναι το μόνο κόμ­μα που καθη­με­ρι­νά και ατα­λά­ντευ­τα παλεύ­ει για το δίκιο των εργα­ζο­μέ­νων, των γονιών μας, των φαντά­ρων. Στέ­κε­ται απέ­να­ντι στους φασί­στες, στα τσι­ρά­κια των αφε­ντι­κών. Παλεύ­ει ενά­ντια στο ΝΑΤΟ και γι’ αυτό δίνου­με απ’ το υστέ­ρη­μά μας για την οικο­νο­μι­κή του ενίσχυση.
  • Φαντά­ροι από ΕΣ/ΓΕΕΘΑ και Τ/ΓΕΣ, σε επι­στο­λή τους, μας γρά­φουν «Σε μια περί­ο­δο που τα σύν­νε­φα του πολέ­μου έχουν ζώσει την περιο­χή μας, ανα­γνω­ρί­ζου­με ότι το μόνο κόμ­μα που ενδια­φέ­ρε­ται πραγ­μα­τι­κά για το λαό είναι το ΚΚΕ. Προ­κει­μέ­νου να είναι δυνα­τό για να παλέ­ψει για τη μόνη ρεα­λι­στι­κή λύση, την απο­δέ­σμευ­ση από τους ”Πόντιους Πιλά­τους” της ΕΕ και του ΝΑΤΟ και την ειρή­νη με τους παρα­γω­γούς του πλού­του της χώρας στην εξου­σία, ενι­σχύ­ου­με από το υστέ­ρη­μά μας το ΚΚΕ».

ΚΚΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ 2019

Ανα­δη­μο­σιεύ­ε­ται από τη στή­λη «Για τους Ένστο­λους», του «Ριζο­σπά­στη του Σαβ­βα­το­κύ­ρια­κου» 21–22 Δεκέμ­βρη 2019.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο