Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Φαρ Ουέστ οι Θεσπιές… Δύο νεκροί, ένας σοβαρά τραυματίας κι ένας ελαφρύτερα

Δύο νεκρούς, έναν σοβα­ρά τραυ­μα­τία και έναν ελα­φρό­τε­ρα, είχε ως απο­τέ­λε­σμα το φονι­κό μετα­ξύ δύο οικο­γε­νειών που είχαν εται­ρεί­ες σεκιού­ρι­τι στη Θήβα. Το μεση­μέ­ρι, μέλη των δύο οικο­γε­νειών συγκρού­στη­καν με όπλα για λόγους επαγ­γελ­μα­τι­κού αντα­γω­νι­σμού!!! (σύμ­φω­να με το ΑΠΕ)

Οι δύο οικο­γέ­νειες είχαν συνερ­γα­στεί στο παρελ­θόν ωστό­σο, το τελευ­ταίο διά­στη­μα εκδη­λώ­θη­κε αντα­γω­νι­σμός μετα­ξύ τους, για την «μοι­ρα­σιά» της βιο­μη­χα­νι­κής περιο­χής των Οινο­φύ­των και Σχηματαρίου.

Το μεση­μέ­ρι κοντά στο γενι­κό Λύκειο της Θήβας βρέ­θη­καν για να λύσουν τις δια­φο­ρές τους. Από τη μια πλευ­ρά ήταν ο πατέ­ρας, 75 ετών, ο γιος 34 ετών και ο ανι­ψιός 30 ετών, ενώ από την άλλη πλευ­ρά βρί­σκο­νταν ο 74χρονος πατέ­ρας με τον 33χρονο γιο του. Οι πρώ­τες πλη­ρο­φο­ρί­ες που έφτα­σαν στην Αστυ­νο­μία, ανα­φέ­ρουν ότι η αρχή της σύγκρου­σης μετα­ξύ των δύο πλευ­ρών ξεκί­νη­σε με λεκτι­κή αντι­πα­ρά­θε­ση, αλλά στη συνέ­χεια έκα­ναν χρή­ση όπλων, με απο­τέ­λε­σμα να πέσουν νεκροί ο πατέ­ρας και ο γιος από τη μια ομά­δα, ενώ ελα­φρό­τε­ρα τραυ­μα­τί­ας νοση­λεύ­ο­νται σε νοσο­κο­μείο και βρί­σκε­ται υπό την επι­τή­ρη­ση της αστυ­νο­μί­ας, είναι ο ανι­ψιός τους. Από την άλλη οικο­γέ­νεια έχει ήδη συλ­λη­φθεί ο πατέ­ρας και ο γιος που νοση­λεύ­ε­ται σοβα­ρά τραυ­μα­τί­ας σε νοσο­κο­μείο στην Αθήνα.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο