Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Φασίστες της συμμορίας “propatria” τραμπούκισαν φοιτήτρια στέλεχος της ΚΝΕ

Την άναν­δρη και τρα­μπού­κι­κη επί­θε­ση φασι­στοει­δών σε στέ­λε­χος της ΚΝΕ, φοι­τή­τρια στο Γεω­πο­νι­κό Πανε­πι­στή­μιο, σήμε­ρα Κυρια­κή, μέσα σε συρ­μό του ηλε­κτρι­κού, καταγ­γέλ­λει με ανα­κοί­νω­σή της η Περι­φε­ρεια­κή Οργά­νω­ση Σπου­δά­ζου­σας Αθή­νας της ΚΝΕ.

«Είναι γελα­σμέ­νοι αν πιστεύ­ουν ότι θα μας φοβί­σουν με τέτοιες ενέρ­γειες!», τονί­ζει η Οργά­νω­ση της ΚΝΕ, τονί­ζο­ντας ότι φοι­τη­τές και οι φοι­τή­τριες με τη μαζι­κή συμ­με­το­χή τους στην απερ­γία στις 16 Ιού­νη και στο Φοι­τη­τι­κό Φεστι­βάλ της ΚΝΕ στις 18 και 19 Ιού­νη θα τους δώσουν την απά­ντη­ση που τους αξίζει.

Ανα­λυ­τι­κά, η ανα­κοί­νω­ση της ΠΟ Σπου­δά­ζου­σας Αθή­νας της ΚΝΕ έχει ως εξής:

«Καταγ­γέλ­λου­με την άναν­δρη και τρα­μπού­κι­κη επί­θε­ση φασι­στοει­δών σε στέ­λε­χος της ΚΝΕ, φοι­τή­τρια στο Γεω­πο­νι­κό Πανε­πι­στή­μιο, την Κυρια­κή 13/6 μέσα σε συρ­μό του ηλεκτρικού.

Συγκε­κρι­μέ­να μια ομά­δα 15 θρα­σύ­δει­λων “ψεκα­σμέ­νων” της φασι­στο-συμ­μο­ρί­ας “propatria” επι­χεί­ρη­σαν με βρι­σιές και σπρω­ξιές να την τρο­μο­κρα­τή­σουν και στη συνέ­χεια τρά­πη­καν σε φυγή.

Η επί­θε­ση αυτή έρχε­ται να προ­στε­θεί στον προ­πη­λα­κι­σμό στε­λέ­χους του ΚΚΕ την ίδια μέρα στο Νέο Ηρά­κλειο και σε άλλες ενέρ­γειες της συγκε­κρι­μέ­νης συμ­μο­ρί­ας στην οποία συμ­με­τέ­χουν αρκε­τοί γνώ­ρι­μοι εγκλη­μα­τί­ες της Χρυ­σής Αυγής.

Είναι γελα­σμέ­νοι αν πιστεύ­ουν ότι θα μας φοβί­σουν με τέτοιες ενέργειες!

Ξέρου­με ότι τους ενο­χλεί η πρω­το­πό­ρα δρά­ση της ΚΝΕ για την οργά­νω­ση της πάλης της νεο­λαί­ας, ενά­ντια στην ασφυ­κτι­κή κατά­στα­ση που αντι­με­τω­πί­ζει. Τους ενο­χλεί ο αγώ­νας της νεο­λαί­ας ενά­ντια στην πολι­τι­κή της κυβέρ­νη­σης και του κεφα­λαί­ου που τσα­κί­ζει τις ζωές μας, ενά­ντια στο νόμο — έκτρω­μα Κερα­μέ­ως — Χρυ­σο­χο­ΐ­δη και στο νέο νομο­σχέ­διο που καταρ­γεί το 8ωρο.

Η ΚΝΕ σε αυτόν τον αγώ­να θα συνε­χί­σει ανε­πι­φύ­λα­χτα να δίνει όλες τις δυνά­μεις της. Οι προ­σπά­θειες τρο­μο­κρά­τη­σης απλά δυνα­μώ­νουν το πεί­σμα μας!

Έξω οι φασί­στες από τις σχο­λές και τις γει­το­νιές μας! Δεν τους αφή­νου­με χώρο να στα­θούν που­θε­νά αυτοί και οι σάπιες ιδέ­ες τους!

Οι φοι­τη­τές και οι φοι­τή­τριες με τη μαζι­κή συμ­με­το­χή τους στην απερ­γία στις 16 Ιού­νη και στο Φοι­τη­τι­κό Φεστι­βάλ της ΚΝΕ στις 18 και 19 Ιού­νη θα τους δώσουν την απά­ντη­ση που τους αξίζει».

«Τσε Γκε­βά­ρα, πρε­σβευ­τής της Επα­νά­στα­σης», του Νίκου Μόττα

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο