Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Φονικό στα Ανώγεια — Δύο νεκροί, ένας τραυματίας

Δύο νεκροί στα Ανώ­γεια είναι το απο­τέ­λε­σμα έντο­νης λογο­μα­χί­ας, σύμ­φω­να με τις πρώ­τες πλη­ρο­φο­ρί­ες, μετα­ξύ ενός 63χρονου και ενός 30χρονου, το βρά­δυ του Σαβ­βά­του, σε γει­το­νιά του Περα­χω­ρί­ου Ανωγείων.

Οι δύο άνδρες δια­πλη­κτί­στη­καν για άγνω­στη μέχρι στιγ­μής αιτία, με απο­τέ­λε­σμα να πέσουν πυρο­βο­λι­σμοί και να τραυ­μα­τι­στούν θανά­σι­μα οι δύο άνδρες, οι οποί­οι ήταν και γεί­το­νες. Ακό­μη ένας 30χρονος στην προ­σπά­θεια του να χωρί­σει τους δύο άνδρες τραυ­μα­τί­στη­κε ελα­φριά στο πόδι, χωρίς όμως η ζωή του να δια­τρέ­χει κάποιον κίν­δυ­νο. Αυτή την ώρα κλι­μά­κιο των ΤΑΕ (Τμή­μα­τος Αστυ­νο­μι­κών Επι­χει­ρή­σε­ων) βρί­σκε­ται στο χωριό και στο κέντρο Υγεί­ας, ενώ ανα­μέ­νε­ται να μετα­βεί και εισαγ­γε­λέ­ας ύστε­ρα από αίτη­μα του δημάρ­χου Ανω­γεί­ων, Σωκρά­τη Κεφαλογιάννη.

Όπως ανέ­φε­ρε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κ. Κεφα­λο­γιάν­νης, πρέ­πει να δια­φυ­λα­χθεί η ηρε­μία στο χωριό, να μην παρα­συρ­θούν από λάθος πλη­ρο­φό­ρη­ση οι δημό­τες και να αφε­θούν οι αρχές να λει­τουρ­γή­σουν για το καλύ­τε­ρο. Σε λίγο ανα­μέ­νε­ται η μετα­φο­ρά του τραυ­μα­τία στο νοσο­κο­μείο από το Κέντρο Υγείας.

Στον ορει­νό δήμο μετα­βαί­νουν ισχυ­ρές αστυ­νο­μι­κές δυνά­μεις από το Ηρά­κλειο και από το Ρέθυμνο.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο