Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Φρίκη στον Καναδά: 8 έφηβες μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου 59χρονο άστεγο στο Τορόντο

Κατη­γο­ρί­ες απαγ­γέλ­θη­καν για ανθρω­πο­κτο­νία σε 8 έφη­βες, οι οποί­ες είναι ύπο­πτες ότι επι­τέ­θη­καν και σκό­τω­σαν στο Τορό­ντο, στον ανα­το­λι­κό Κανα­δά, έναν 59χρονο άνδρα, που ήταν άστε­γος και διέ­με­νε εδώ και λίγο και­ρό σε κέντρο φιλο­ξε­νί­ας, ανα­κοί­νω­σε σήμε­ρα η αστυ­νο­μία της πόλης.

Ο 59χρονος δέχθη­κε επί­θε­ση και μαχαι­ρώ­θη­κε από ομά­δα κορι­τσιών ηλι­κί­ας 13 ως 16 ετών τη νύχτα του Σαβ­βά­του προς τα ξημε­ρώ­μα­τα της Κυρια­κής, δήλω­σε ο αξιω­μα­τού­χος της αστυ­νο­μί­ας Τέρι Μπράουν.

Για τις ύπο­πτες έχουν απο­κα­λυ­φθεί λίγες πλη­ρο­φο­ρί­ες πέραν του ότι πιστεύ­ε­ται πως είχαν μιλή­σει στα μέσα κοι­νω­νι­κής δικτύωσης.

“Δεν γνω­ρί­ζου­με πώς, ούτε για­τί, συνα­ντή­θη­καν εκεί­νο το βρά­δυ στο κέντρο του Τορό­ντο”, πρό­σθε­σε ο Μπράουν.

“Δεν θα τις περιέ­γρα­φα ως συμ­μο­ρία σε αυτό το στά­διο”, διευ­κρί­νι­σε, προ­σθέ­το­ντας ότι οι πέντε από αυτές δεν ήταν γνω­στές στην αστυνομία.

Οι έφη­βες συνε­λή­φθη­σαν λίγο μετά την επί­θε­ση, κοντά στο σημείο στο οποίο δια­πρά­χθη­κε, και αρκε­τά όπλα κατασχέθηκαν.

Η αστυ­νο­μία πιστεύ­ει ότι οι κατη­γο­ρού­με­νες είχαν εμπλα­κεί και σε άλλο βίαιο δια­πλη­κτι­σμό πριν από τον φόνο.

Ο άνδρας αυτός διέ­με­νε εδώ και λίγο και­ρό σε κέντρο φιλο­ξε­νί­ας αστέ­γων του Τορό­ντο έπει­τα από μια “δύσκο­λη” περί­ο­δο, ενώ τον στή­ρι­ζε η οικο­γέ­νειά του, κατέ­λη­ξε ο αξιω­μα­τού­χος της αστυνομίας.

ΑΠΕ-ΜΠΕ.

«Ναι, αλλά ο Στά­λιν…», του Νίκου Μόττα

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο