Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Φρανκ Κατσαρίδες Παρουσίαση νέου σίνγκλ

Ο Φρανκ (κατά κόσμον Νότης Λυτσιού­λης) είναι εικο­νο­γρά­φος και ραπ καλ­λι­τέ­χνης από την δυτι­κή Αθήνα.

manifestoΣτο ενερ­γη­τι­κό του περι­λαμ­βά­νο­νται αρκε­τές ανε­ξάρ­τη­τες έντυ­πες κυκλο­φο­ρί­ες, έχο­ντας  αρχι­κά τον ρόλο του σχε­δια­στή, ενί­ο­τε και του σενα­ριο­γρά­φου και εικονογράφου.

Η πρώ­τη μου­σι­κή του έκθε­ση γίνε­ται υπό την σκέ­πη του ανε­ξάρ­τη­του Label Manifesto που μετρά ήδη 3 επι­τυ­χη­μέ­νες δισκο­γρα­φι­κές κυκλο­φο­ρί­ες και μια πλη­θώ­ρα γεμά­των συναυ­λιών την τελευ­ταία διετία.

Οι “Κατσα­ρί­δες”, απο­τε­λούν μια επι­το­μή  στην παρα­τή­ρη­ση του αστι­κού τοπί­ου, υπό το πρί­σμα του ανθρώ­που που αφου­γκρά­ζε­ται τους ρυθ­μούς της Αθή­νας και δια­δρά με την κουλ­τού­ρα της.

Ένα ρέκ­βιεμ τού­της της επο­χής που απο­δί­δε­ται με εικο­νο­πλα­σία και σαρ­κα­σμό πάνω στην ατμο­σφαι­ρι­κής φύσε­ως παρα­γω­γι­κή πρό­τα­ση του Drugitiz.

Η “αρι­στε­ρά” σκο­ντά­φτει πάνω στην κρί­ση, οι σκλη­ροί ράπ­περς φοβού­νται να απερ­γή­σουν, οι ασφα­λί­τες γυρ­νο­βο­λά­νε στο Θησείο “και οι που­λη­μέ­νοι με παπ­πού στο ΕΑΜ θα πάρουν βήμα για τσαλάκωμα…”

Το κομ­μά­τι περι­λαμ­βά­νε­ται στα 200 συλ­λε­κτι­κά αντί­τυ­πα της “Κολ­λε­κτι­βο­ποί­η­σης”, όπως αυτή μοι­ρά­στη­κε στις 26 του Δεκέμ­βρη, στο πρώ­το Manifestival και απο­τε­λεί τον προ­πο­μπό του full album  ΦΡΝΚSYSTM, του οποί­ου η κυκλο­φο­ρία έχει σχε­δια­στεί για τον Σεπτέμ­βρη του 2016.

To release party για την κυκλο­φο­ρία του single, θα γίνει την Κυρια­κή 7 Φεβρουα­ρί­ου, στο On the Road (Ιακ­χού 12, Γκάζι)

Μέχρι τότε…

“Θέλει επί­θε­ση μετω­πι­κά, κάνουν επί­θε­ση με το pick-up / Δεν θα κλε­βα τα ραπ σου, ούτε σε πήχτρα ΗΣΑΠ”

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο