Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Φωτιές: Τέσσερις συλλήψεις για εμπρησμούς σε Φωκίδα, Αττική και Καλαμάτα

Συνο­λι­κά τέσ­σε­ρις συλ­λή­ψεις έχουν γίνει από υπαλ­λή­λους της Πυρο­σβε­στι­κής και αστυ­νο­μι­κούς σε Φωκί­δα, Αττι­κή και Καλα­μά­τα, με την κατη­γο­ρία του εμπρησμού.

Ωστό­σο αργά το βρά­δυ συνε­λή­φθη ένα ακό­μα άτο­μο στο Κρυο­νέ­ρι αφού εντο­πί­στη­κε από εθε­λο­ντές της Πολι­τι­κής Προ­στα­σί­ας εντό­πι­σαν τον κατη­γο­ρού­με­νο να κινεί­ται με δίκυ­κλο σε δύσβα­το σημείο στην περιο­χή Μαντρί Κρυο­νε­ρί­ου όπου και εκδη­λώ­θη­κε νέα πυρκαγιά.

Σύμ­φω­να με την ανα­κοί­νω­ση της ΕΛΑΣ, από την έρευ­να προ­έ­κυ­ψε «η εμπλο­κή του σε ακό­μα δύο ανα­ζω­πυ­ρώ­σεις στο νεκρο­τα­φείο Κρυο­νε­ρί­ου και στο ρέμα στην περιο­χή Μαντρί» και συμπλη­ρώ­νει ότι «κατά την έρευ­να στην οικία του, βρέ­θη­καν και κατα­σχέ­θη­καν σπίρ­τα, ανα­πτή­ρες, προ­σα­νάμ­μα­τα, τσό­φλια καρυ­διών που χρη­σι­μο­ποιού­νται ως προ­σα­νάμ­μα­τα, φιδά­κι, κρο­τί­δες, ποσό­τη­τα κάν­να­βης, σπό­ροι και τρί­φτης κάν­να­βης και ένας φορη­τός υπολογιστής».

Αύριο, ο κατη­γο­ρού­με­νος θα οδη­γη­θεί στον Εισαγ­γε­λέα Πλημ­με­λειο­δι­κών Αθη­νών όπως και ο συλ­λη­φθείς στην Καλα­μά­τα που ανα­μέ­νε­ται να βρε­θεί στην αντιει­σαγ­γε­λεία Πρω­το­δι­κών Καλαμάτας.

902.gr

«Τσε Γκε­βά­ρα, πρε­σβευ­τής της Επα­νά­στα­σης», του Νίκου Μόττα

ιές

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο