Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Φωτό από τη μεγάλη συγκέντρωση αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη από την ΕΕΔΥΕ

Συγκέ­ντρω­ση στο υπουρ­γείο Άμυ­νας που διορ­γα­νώ­νει η Ελλη­νι­κή Επι­τρο­πή για τη Διε­θνή Ύφε­ση και Ειρή­νη για να δοθεί μαζι­κή λαϊ­κή απά­ντη­ση στην πολι­τι­κή της εμπλο­κής στους επι­κίν­δυ­νους ιμπε­ρια­λι­στι­κούς σχε­δια­σμούς και για να εκφρα­στεί η αλλη­λεγ­γύη στον Παλαι­στι­νια­κό λαό, μετά τις νέες βάρ­βα­ρες επι­θέ­σεις του κρά­τους-δολο­φό­νου Ισραήλ.

Θα ακο­λου­θή­σει πορεία προς τις πρε­σβεί­ες του Ισρα­ήλ και των ΗΠΑ.

Στη συγκέ­ντρω­ση παρα­βρί­σκε­ται ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημή­τρης Κου­τσού­μπας επι­κε­φα­λής αντι­προ­σω­πεί­ας της ΚΕ του Κόμματος.

sugkentrosi palaistini1 sugkentrosi palaistini2 sugkentrosi palaistini3 sugkentrosi palaistini4 sugkentrosi palaistini5 sugkentrosi palaistini6 sugkentrosi palaistini7 sugkentrosi palaistini8 sugkentrosi palaistini9 sugkentrosi palaistini10 sugkentrosi palaistini11 sugkentrosi palaistini12 sugkentrosi palaistini13

 

Η ΕΕΔΥΕ καλεί σε πάλη για:

  • Την απε­μπλο­κή της Ελλά­δας από τους ιμπε­ρια­λι­στι­κούς σχε­δια­σμούς και πολέμους.
  • Να καταρ­γη­θεί η Ελλη­νο­α­με­ρι­κα­νι­κή Συμ­φω­νία για τις Στρα­τιω­τι­κές Βάσεις. Να κλεί­σει η βάση της Σού­δας. Να ξηλω­θούν οι βάσεις του θανά­του από τη χώρα μας. Να μη δημιουρ­γη­θεί καμία νέα ευρω­α­τλα­ντι­κή βάση και στρα­τιω­τι­κή υποδομή.
  • ΟΧΙ στην εγκα­τά­στα­ση πυρη­νι­κών στον Άρα­ξο και οπου­δή­πο­τε αλλού στην Ελλάδα.
  • Καμία συμ­με­το­χή των ελλη­νι­κών Ενό­πλων Δυνά­με­ων σε ιμπε­ρια­λι­στι­κές απο­στο­λές στο εξω­τε­ρι­κό, σε στρα­τιω­τι­κές επι­χει­ρή­σεις κατά άλλων λαών.
  • Να στα­μα­τή­σουν η ΝΑΤΟι­κή άσκη­ση «Defender Europe» και όλες οι ασκή­σεις που στο­χεύ­ουν στην περι­κύ­κλω­ση της Ρωσί­ας και σημα­δεύ­ουν άλλους λαούς.
  • Όχι στους στρα­τιω­τι­κούς εξο­πλι­σμούς και στη διά­τα­ξη των Ενό­πλων Δυνά­με­ων στην υπη­ρε­σία του ΝΑΤΟ, ανά­κλη­ση της κυβερ­νη­τι­κής από­φα­σης για την αύξη­ση της θητεί­ας στο Στρα­τό Ξηράς.
  • Καμία αλλα­γή των συνό­ρων και των Συν­θη­κών που τα καθορίζουν.
  • Απο­δέ­σμευ­ση από τις λυκο­συμ­μα­χί­ες του ΝΑΤΟ και της ΕΕ.

sugkentrosi palaistini15 sugkentrosi palaistini16 sugkentrosi palaistini17 sugkentrosi palaistini18 sugkentrosi palaistini19 sugkentrosi palaistini20

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο