Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Χίος: Εκτεταμένα επεισόδια τη νύχτα στον καταυλισμό της ΒΙΑΛ

Εκτε­τα­μέ­να επει­σό­δια εκτυ­λί­χθη­καν τη νύχτα στον καταυ­λι­σμό της ΒΙΑΛ στη Χίο. Ανα­φέρ­θη­καν επί­θε­ση με πέτρες ενα­ντί­ον Αστυ­νο­μι­κών και φωτιές με πρώ­το απο­λο­γι­σμό κατε­στραμ­μέ­να αυτο­κί­νη­τα, καμέ­νες σκη­νές και οικίσκους.

Σύμ­φω­να με πλη­ρο­φο­ρί­ες, τα επει­σό­δια ξέσπα­σαν νωρίς χθες το από­γευ­μα, όταν έγι­νε γνω­στή η είδη­ση του θανά­του 47χρονης Ιρα­κι­νής από εμπύ­ρε­το νόσημα.

Τα επει­σό­δια αυτά γρή­γο­ρα πήραν τέλος.

Το βρά­δυ όμως φήμες ότι η 47χρονη υπέ­κυ­ψε στη νόσο COVID-19, που προ­κα­λεί ο νέος κορο­νο­ϊ­ός, προ­κά­λε­σαν ανη­συ­χία και φόβο και απο­τέ­λε­σαν την αφορ­μή για νέα επει­σό­δια, που μετά τα μεσά­νυ­χτα κλι­μα­κώ­θη­καν. Η τάξη στον καταυ­λι­σμό επι­βλή­θη­κε νωρίς το πρωί σήμε­ρα Κυρια­κή του Πάσχα.

Η 47χρονη μετα­φέρ­θη­κε τη Μεγά­λη Πέμ­πτη στο νοσο­κο­μείο με εμπύ­ρε­το νόση­μα. Της δόθη­κε φαρ­μα­κευ­τι­κή αγω­γή και οδη­γί­ες αντι­με­τώ­πι­σης του προ­βλή­μα­τος. Της έγι­νε τεστ ανί­χνευ­σης του κορο­νοϊ­ού καθώς θεω­ρή­θη­κε ύπο­πτο κρού­σμα μόλυν­σης από τον SARS-CoV‑2, το απο­τέ­λε­σμα της εξέ­τα­σης αυτής πάντως ήταν αρνητικό.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο