Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Χανιά: Για 10 λεπτά κατέβασαν νωρίτερα 15χρονο επιβάτη από λεωφορείο

Πλή­ρω­σε 2 ευρώ αντί για 2.10 και τον κατέ­βα­σαν μια στά­ση νωρί­τε­ρα από τον προ­ο­ρι­σμό του. Το γεγο­νός συνέ­βη στα Χανιά σε λεω­φο­ρείο του ΚΤΕΛ Χανί­ων – Ρεθύ­μνου σε βάρος ενός επι­βά­τη ηλι­κί­ας 15 ετών.

Δεν είχε το ακρι­βές αντί­τι­μο του εισι­τη­ρί­ου και ανα­γκά­στη­κε να απο­βι­βα­στεί νωρί­τε­ρα. Το περι­στα­τι­κό καταγ­γέλ­θη­κε μέσω του δια­δι­κτύ­ου από τον πατέ­ρα του 15χρονου που παράλ­λη­λα επι­κοι­νώ­νη­σε με το ΚΤΕΛ, ενώ επι­βε­βαιώ­θη­κε και από τον προϊ­στά­με­νο κίνη­σης Μιχά­λη Τσουπάκη.

Το ΚΤΕΛ επιρ­ρί­πτει την ευθύ­νη στην επο­χι­κή εισπρά­κτο­ρα. Σε ανα­κοί­νω­ση ανα­φέ­ρει πως «το ΚΤΕΛ Χανί­ων-Ρεθύ­μνου ΑΕ μετά από καταγ­γε­λία που έγι­νε στο δια­δί­κτυο από νεα­ρό επι­βά­τη, θα ήθε­λε να ενη­με­ρώ­σει, ότι νεο­προ­σλαμ­βα­νό­με­νη επο­χια­κή εισπρά­κτο­ρας από υπερ­βάλ­λο­ντα ζήλο ζήτη­σε από επι­βά­τη να κατέ­βει απ’ το λεω­φο­ρείο πριν απ’ τον προ­ο­ρι­σμό του, επει­δή δεν είχε το ακρι­βές αντί­τι­μο του εισι­τή­ριου. Η εισπρά­κτο­ρας έχει κλη­θεί σε απο­λο­γία. Το ΚΤΕΛ Χανί­ων-Ρεθύ­μνου ΑΕ λυπά­ται για το γεγο­νός αυτό, δεν το χαρα­κτη­ρί­ζουν τέτοιου είδους ενέρ­γειες, καθώς έχει δεί­ξει και συνε­χί­ζει καθη­με­ρι­νά να δεί­χνει το κοι­νω­νι­κό του πρό­σω­πο στις ευπα­θείς κοι­νω­νι­κές ομάδες».

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο