Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Χαφιεδικού τύπου δημοσιοποίηση προσωπικών στοιχείων διαδηλωτή από τον βουλευτή της ΝΔ Μπογδάνο

Τη χαφιε­δι­κού τύπου δημο­σιο­ποί­η­ση προ­σω­πι­κών στοι­χεί­ων δια­δη­λω­τή από τον βου­λευ­τή της ΝΔ καταγ­γέλ­λει το Γρα­φείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ.

Ανα­φέ­ρει αναλυτικά:

«Το ΚΚΕ καταγ­γέλ­λει την πρω­το­φα­νή, χαφιε­δι­κού τύπου, δημο­σιο­ποί­η­ση από τον βου­λευ­τή της ΝΔ Κ. Μπο­γδά­νο και τον ραδιο­τη­λε­ο­πτι­κό σταθ­μό «ΣΚΑΪ» των προ­σω­πι­κών στοι­χεί­ων δια­δη­λω­τή, ο οποί­ος συμ­με­τεί­χε στη συγκέ­ντρω­ση ενά­ντια στην ανα­νέ­ω­ση της συμ­φω­νί­ας Ελλά­δας — ΗΠΑ για τις στρα­τιω­τι­κές βάσεις. Από πού, αλή­θεια, αντλεί αυτά τα στοι­χεία και με ποιο δικαί­ω­μα τα εκτο­ξεύ­ει δημό­σια, στο­χο­ποιώ­ντας με τρό­πο απα­ρά­δε­κτο και παρά­νο­μο πρό­σω­πα, παρα­βιά­ζο­ντας ακό­μα και αυτήν την αστι­κή νομο­θε­σία που προ­στα­τεύ­ει τα προ­σω­πι­κά δεδομένα;

Αφού η κυβέρ­νη­ση της ΝΔ, αλλά και τα Μέσα Ενη­μέ­ρω­σης του συστή­μα­τος, δεν μπό­ρε­σαν να απο­σιω­πή­σουν τη μεγά­λη συγκέ­ντρω­ση που πραγ­μα­το­ποι­ή­θη­κε το Σάβ­βα­το και που, παρά την προ­σπά­θεια κατα­στο­λής, αυτή κατέ­λη­ξε στην αμε­ρι­κά­νι­κη πρε­σβεία, τώρα επι­δί­δο­νται στη συκο­φά­ντη­ση και το χαφιε­δι­σμό. Παλιά τους τέχνη κόσκι­νο. Λογα­ριά­ζουν, όμως, χωρίς τον ξενο­δό­χο, τους εργα­ζό­με­νους, που απαι­τούν η χώρα μας να μη μετα­τρα­πεί σε πολε­μι­κό ορμη­τή­ριο των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ στην περιο­χή εμπλέ­κο­ντας το λαό μας σε μεγά­λους κινδύνους».

gif Banner Γυάρος

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο