Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Χαϊδάρι: Με συκοφαντίες και προσωπικές επιθέσεις καταφεύγει ο Ντηνιακός — Απάντηση Σελέκου

Σε δήλω­σή του ο Μιχά­λης Σελέ­κος, δήμαρ­χος του Χαϊ­δα­ρί­ου και εκ νέου υπο­ψή­φιος με τη «Λαϊ­κή Συσπεί­ρω­ση», στο Β’ γύρο των εκλο­γών την προ­σε­χή Κυρια­κή, αναφέρει:

«Ο Βαγ­γέ­λης Ντη­νια­κός, πανι­κό­βλη­τος, προ­σπα­θεί να εξη­γή­σει τη μεγά­λη άνο­δο της “Λαϊ­κής Συσπεί­ρω­σης” στον α’ γύρο των εκλο­γών με συκο­φα­ντί­ες και προ­σω­πι­κές επι­θέ­σεις. Χαρα­κτη­ρί­ζει, μάλι­στα, την πεντά­χρο­νη διοί­κη­ση της “Λαϊ­κής Συσπεί­ρω­σης”, ως “περί­ο­δο μιζέ­ριας και ρουσφετιών”.

Ονο­μά­ζει “μιζέ­ρια” την προ­σπά­θειά μας να μη φορ­τώ­σου­με με νέα βάρη τις λαϊ­κές οικο­γέ­νειες αλλά να τις ανα­κου­φί­σου­με, μειώ­νο­ντας τα δημο­τι­κά τέλη, τα τρο­φεία στους παι­δι­κούς σταθ­μούς. Να έχουν πρό­σβα­ση όλα τα παι­διά στον πολι­τι­σμό, στον αθλη­τι­σμό με την ανα­βάθ­μι­ση των υπο­δο­μών, των υπη­ρε­σιών του δήμου.

Βαφτί­ζει “ρου­σφέ­τια” τη στή­ρι­ξη του Δήμου στον δίκαιο αγώ­να των εργα­ζο­μέ­νων να υπε­ρα­σπί­σουν το δικαί­ω­μά τους στη δου­λειά, για­τί θέλει τους εργα­ζό­με­νους μόνι­μα σε ομη­ρία, αβε­βαιό­τη­τα και ανα­σφά­λεια για να τους εκβιά­ζει, να τους εκμεταλλεύεται.

Στο σπί­τι του κρε­μα­σμέ­νου δεν μιλά­νε για σκοι­νί! Το ρου­σφέ­τι μαζί με τους εκβια­σμούς και την τρο­μο­κρα­τία στους εργα­ζό­με­νους, το έκα­νε “επι­στή­μη” ο συν­δυα­σμός του Ντη­νια­κού 20 χρό­νια στο Χαϊ­δά­ρι. Κι αυτό το γνω­ρί­ζουν και οι πέτρες…

Σήμε­ρα ο Βαγ­γέ­λης Ντη­νια­κός δεν μπο­ρεί να εξη­γή­σει την άνο­δο στον α’ γύρο της “Λαϊ­κής Συσπεί­ρω­σης”, τη Δευ­τέ­ρα δεν θα μπο­ρεί να εξη­γή­σει την ήττα του».

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο