Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Χρήστος Παππάς: Αστυνομία και Interpol τον ψάχνουν και αυτός δίνει… συνεντεύξεις στο «Μακελειό»

Εδώ Παπ­πάς, εκεί Παπ­πάς, που είναι ο Παπ­πάς; Σίγου­ρα όχι στα χέρια της Ελλη­νι­κής Αστυ­νο­μί­ας η οποία ανα­ζη­τεί εδώ και οκτώ μήνες τον φυγό­δι­κο ναζι­στή, κατα­δι­κα­σμέ­νο για συμ­με­το­χή σε εγκλη­μα­τι­κή οργά­νω­ση, Χρή­στο Παππά.

Κι’ αν η κυβέρ­νη­ση και ο κ. Χρυ­σο­χο­ΐ­δης έχουν απο­τύ­χει μέχρι στιγ­μής να τον πιά­σουν, η φασι­στο­φυλ­λά­δα «Μακε­λειό» δημο­σιεύ­ει σήμε­ρα συνέ­ντευ­ξή του!

«Είστε αίμα και θάνα­τος. Δεν παρα­δί­νο­μαι» ανα­φέ­ρει το πρω­το­σέ­λι­δο της ακρο­δε­ξιάς φυλ­λά­δας του Στέ­φα­νου Χίου ο οποί­ος είχε επι­κοι­νω­νία με τον φυγό­δι­κο χρυ­σαυ­γί­τη προ­κει­μέ­νου να του πάρει συνέ­ντευ­ξη. Ανά­με­σα σε άλλα, ο Χρ. Παπ­πάς ανα­φέ­ρε­ται σε ιστο­ρί­ες για τον χου­ντι­κό πατέ­ρα του, συνερ­γά­τη του δικτά­το­ρα Παπαδόπουλου…

Δηλα­δή, ενώ έχει κινη­το­ποι­η­θεί ολό­κλη­ρη η ΕΛ.ΑΣ, ενώ έχει βγει ένταλ­μα από την Interpol, ο φυγό­ποι­νος Παπ­πάς ξεγλυ­στρά­ει κάτω απ’ τη μύτη των διω­κτι­κών αρχών, επι­κοι­νω­νεί με «δημο­σιο­γρά­φο» και κάνει δηλώσεις!

Προ­κύ­πτουν εύλο­γα ερώ­τη­μα­τα: Πως έγι­νε η επι­κοι­νω­νία Παπ­πά-Χίου; Γνω­ρί­ζουν οι δημο­σιο­γρά­φοι της εν λόγω εφη­με­ρί­δας που βρί­σκε­ται ο κατα­δι­κα­σμέ­νος χρυσαυγίτης;

Σε κάθε περί­πτω­ση, για άλλη μια φορά η ηγε­σία της Αστυ­νο­μί­ας, ο υπουρ­γός Μ. Χρυ­σο­χο­ΐ­δης και η ίδια η κυβέρ­νη­ση είναι έκθετοι.

Μετά την πρό­σφα­τη σύλ­λη­ψη του Γ. Λαγού, ο Παπ­πάς παρα­μέ­νει το μονα­δι­κό μέλος του ηγε­τι­κού πυρή­να της ναζι­στι­κής, εγκλη­μα­τι­κής Χρυ­σής Αυγής που είναι ασύλληπτος.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο