Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Χρυσή Αυγή: Άκρα του τάφου σιωπή στις ναζιστικές φωλιές — Βάρεσαν διάλυση

Μία εικό­να χίλιες λέξεις και αρκεί να δει κανείς την εικό­να της δήλω­σης του φασί­στα Μιχα­λο­λιά­κου στην λίγων δευ­τε­ρο­λέ­πτων δήλω­σή του για το απο­τέ­λε­σμα των εκλο­γών. Πλην του υπαρ­χη­γού φασί­στα Παπ­πά κανείς άλλος από τους μέχρι τώρα βου­λευ­τές του ναζι­στι­κού μορ­φώ­μα­τος. Λεί­πουν το μέχρι πρό­τι­νος πρω­το­παλ­λί­κα­ρο του Κασι­διά­ρης, ο Πανα­γιώ­τα­ρος κλπ. και τωρι­νοί αντί­πα­λοί του στη μάχη για το «κοτέ­τσι» . Ούτε ο υπό­δι­κος ευρω­βου­λευ­τής Λαγός (δες φωτό).

Άλλω­στε το τελευ­ταίο διά­στη­μα συνε­χή ήταν  “αλλη­λο­μα­χαι­ρώ­μα­τα” μετα­ξύ στε­λε­χών της, οι μαζι­κές απο­χω­ρή­σεις μελών και κατη­γο­ρί­ες  για οικο­γε­νειο­κρα­τία και άλλες κατη­γο­ρί­ες ται­ρια­στές με τη φύση τέτοιων μορφωμάτων.

Ενδει­κτι­κό του κλί­μα­τος και της κατά­στα­σης στις χρυ­σαυ­γί­τι­κες φωλιές, είναι επί­σης ότι ο χρυ­σαυ­γί­τι­κος δια­δι­κτυα­κός βόθρος του «εθνι­κι­σμού» όχι μόνο δεν έχει ανε­βά­σει (ακό­μη) τη δήλω­ση του φυρε­ρί­σκου Μιχα­λο­λιά­κου, αλλά δεν έχει κάνει και καμία άλλη ανάρ­τη­ση σχε­τι­κή με το εκλο­γι­κό αποτέλεσμα.xrusi augi 1

Πάντως ο φασί­στας Μιχα­λο­λιά­κος δεί­χνει απο­φα­σι­σμέ­νος (στις δηλώ­σεις του) να γυρί­σει στις παλιές του πρα­κτι­κές για να πολε­μή­σει το μπολ­σε­βι­κι­σμό όπως είπε.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο