Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Χρυσή Αυγή: Κροκοδείλια δάκρυα για την Συρία από τα ναζιστικά τσιράκια του ΝΑΤΟ!

Ρεσι­τάλ υπο­κρι­σί­ας δίνει τις τελευ­ταί­ες μέρες η εγκλη­μα­τι­κή-ναζι­στι­κή Χρυ­σή Αυγή με αφορ­μή την ιμπε­ρια­λι­στι­κή στρα­τιω­τι­κή επέμ­βα­ση στην Συρία. 

Φορώ­ντας αντι­πο­λε­μι­κό προ­σω­πείο και παρι­στά­νο­ντας τους φίλους του συρια­κού λαού, οι Ναζί χρυ­σαυ­γί­τες χύνουν κρο­κο­δεί­λια δάκρυα για το έγκλη­μα στην Συρία, επι­χει­ρώ­ντας, ούτε λίγο, ούτε πολύ, να αυτο­πα­ρου­σια­στούν ως.… «αντι­ι­μπε­ρια­λι­στές»!

Το ψέμα όμως έχει κοντά ποδά­ρια και τα φασι­στι­κά τσι­ρά­κια του ΝΑΤΟ απο­κα­λύ­πτο­νται. Η συμ­με­το­χή της Ελλά­δας στις ιμπε­ρια­λι­στι­κές λυκο­συμ­μα­χί­ες ΝΑΤΟ-ΕΕ απο­τε­λεί στρα­τη­γι­κή επι­λο­γή της Χρυ­σής Αυγής, ενώ η ναζι­στι­κή οργά­νω­ση συχνά επαί­ρε­ται για το γεγο­νός ότι η Ελλά­δα δαπα­νά ετη­σί­ως το 2,36% (4 δισ. ευρώ) του ΑΕΠ για νατοϊ­κές δαπάνες. 

Μάλι­στα, τα φασι­στοει­δή… επι­πλήτ­τουν άλλες χώρες της ΕΕ επει­δή δε δίνουν όσα λεφτά θα έπρε­πε να τους εξο­πλι­σμούς του ΝΑΤΟ. «Aς θυμη­θούν σχε­δόν όλοι τις δηλώ­σεις τους ενα­ντί­ον του Τραμπ, όπως και το γεγο­νός ότι με ελά­χι­στες εξαι­ρέ­σεις, όπως η Ελλά­δα, καμία χώρα της Ενω­σης δεν πλη­ροί την προ­ϋ­πό­θε­ση του 2% των αμυ­ντι­κών δαπα­νών στο πλαί­σιο του ΝΑΤΟ» έλε­γε σε παρέμ­βα­ση του ο χρυ­σαυ­γί­της ευρω­βου­λευ­τής Λ.Φουντούλης.

Αυτοί, λοι­πόν, που θαυ­μά­ζουν τον αρχι­φο­νιά Τραμπ, που δεν αμφι­σβη­τούν ούτε κατ’ ελά­χι­στο την συμ­με­το­χή της Ελλά­δας σε ΝΑΤΟ-ΕΕ, που ζητούν ολο­έ­να και περισ­σό­τε­ρες δαπά­νες για τα πολε­μο­κά­πη­λα σχέ­δια των ιμπε­ρια­λι­στών, είναι οι ίδιοι που… χύνουν κρο­κο­δεί­λια δάκρυα για τον συρια­κό λαό!

Αυτοί, οι χρυ­σαυ­γί­τες, που σήμε­ρα κάνουν λόγο για τον «περή­φα­νο συρια­κό λαό» είναι οι ίδιοι υπο­κρι­τές φασί­στες που, στην Ελλά­δα, κυνη­γούν, χτυ­πούν και μαχαι­ρώ­νουν πρό­σφυ­γες και μετα­νά­στες, που χύνουν σε κάθε ευκαι­ρία το εμε­τι­κό ρατσι­στι­κό τους δηλη­τή­ριο ενά­ντια στους «λαθρο­πρό­σφυ­γες»!

Τέτοιο θρά­σος και τέτοια υπο­κρι­σία έχουν τα πολι­τι­κά ορφα­νά του Χίτλερ και του Μετα­ξά. Γι’ αυτό ο λαός πρέ­πει να απο­μο­νώ­σει ακό­μη πιο απο­φα­σι­στι­κά την εγκλη­μα­τι­κή, ναζι­στι­κή οργά­νω­ση της ΧΑ, συν­δυά­ζο­ντας την προ­σπά­θεια αυτή με τον αγώ­να για την ανα­τρο­πή του σάπιου συστή­μα­τος που τους γεννά! 

Φασί­στες και ΝΑΤΟ, το ίδιο συνδικάτο

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο