Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Χρυσή Αυγή: Ο Χριστός ήταν…«μπάσταρδος» και «υπάνθρωπος του σταυρού»

Εξη­γού­μα­στε: Σε αυτό το δια­δι­κτυα­κό μετε­ρί­ζι δεν καμω­νό­μα­στε τους πιστούς, τους θεο­σε­βού­με­νους, ούτε πολύ περισ­σό­τε­ρο τους υπέρ­μα­χους της οποιασ­δή­πο­τε θρη­σκεί­ας. Απέ­να­ντι σε θεούς και μετα­φυ­σι­κές δοξα­σί­ες, δεν προσ­δο­κού­με καμία μετά θάνα­τον «βασι­λεία των ουρα­νών». Αντί­θε­τα, αγω­νι­ζό­μα­στε για την επί­γεια δικαί­ω­ση των κατα­πιε­σμέ­νων αυτού του κόσμου, ενά­ντια σε όσους καθη­με­ρι­νά «σταυ­ρώ­νουν» την εργα­τι­κή τάξη και το λαό. Γι’ αυτόν ακρι­βώς το λόγο είμα­στε ορκι­σμέ­νοι εχθροί των εμπο­ρά­κων της πίστης, όσων παρι­στά­νουν τους θεο­σε­βού­με­νους ενώ είναι θεο­μπαί­χτες, των κάθε λογής φαρι­σαί­ων και υπο­κρι­τών, ιδιαί­τε­ρα δε αυτών που πίσω απ’ τα θεα­τρι­νί­στι­κα σταυ­ρο­κο­πή­μα­τα τους κρύ­βουν τους αγκυ­λω­τούς σταυ­ρούς του ναζι­στι­κού μίσους και του εγκλήματος.

Η περί­πτω­ση της ναζι­στι­κής Χρυ­σής Αυγής είναι χαρα­κτη­ρι­στι­κή. Τέτοιες μέρες — όπως και σε άλλες θρη­σκευ­τι­κές εορ­τές — τα φασι­στο­σάιτ της εγκλη­μα­τι­κής συμ­μο­ρί­ας του Μιχα­λο­λιά­κου γεμί­ζουν με υπο­κρι­τι­κές ανα­φο­ρές στην χρι­στια­νο­σύ­νη, την ορθο­δο­ξία, του «Χρι­στού την πίστη την αγία», κλπ.

Βέβαια, οι… «θεο­σε­βού­με­νοι« χρυ­σαυ­γί­τες δεν είναι τίπο­τα περισ­σό­τε­ρο από θεο­μπαί­χτες και θλι­βε­ροί εμπο­ρά­κοι της πίστης του λαού. Ανα­τρέ­χο­ντας κανείς στο πρό­σφα­το παρελ­θόν θα δια­πι­στώ­σει ότι τα ίδια ναζι­στι­κά απο­βρά­σμα­τα που σήμε­ρα παρι­στά­νουν τους ευσε­βείς χρι­στια­νούς ήταν εκεί­να που εξύ­βρι­ζαν και λοι­δο­ρού­σαν την χρι­στια­νι­κή πίστη, προ­ω­θώ­ντας μια σει­ρά παγα­νι­στι­κές δοξασίες.

Xa 1«Είμαστε παγανιστές, είμαστε Ναζιστές»

Στην ίδια την ιδρυ­τι­κή δια­κή­ρυ­ξη της Χρυ­σής Αυγής ανα­φέ­ρο­νται μετα­ξύ άλλων τα εξής «χρι­στια­νι­κά»: «Ο Ιου­δαιο­χρι­στια­νι­σμός μετα­λα­μπα­δεύ­τη­κε στην Ευρώ­πη σε επο­χή πολι­τι­στι­κού μαρα­σμού και βαθειάς κρί­σης των Παρα­δο­σια­κών Αξιών, κατόρ­θω­σε δε σε διά­στη­μα μερι­κών αιώ­νων να εμφυ­τέ­ψει τον Εβραϊ­κό σκο­τα­δι­σμό στον κορ­μό του Ευρω­παϊ­κού Πολι­τι­σμού, ώστε να τον απο­κό­ψει από τις κατα­βο­λές του, να τον απο­προ­σα­να­το­λί­σει από την ιστο­ρι­κή του προ­ο­πτι­κή και να τον οδη­γή­σει στην απο­σύν­θε­ση και τον εκφυ­λι­σμό» («ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ- Δια­κή­ρυ­ξη Ιδε­ο­λο­γι­κών αρχών».

Στο ναζι­στο­πε­ριο­δι­κό «Χρυ­σή Αυγή» (Τευχ. 2), σε κεί­με­νο με τίτλο «ΕΜΕΙΣ», τα φασι­στοει­δή του Μιχα­λο­λιά­κου αναφέρουν:

«Είμα­στε παγα­νι­στές για­τί είμα­στε Έλλη­νες, για­τί μας είναι αδύ­να­το να παρα­δε­χθού­με άλλες αξί­ες εκτός από αυτές που απορ­ρέ­ουν από το θαύ­μα του Ελλη­νι­κού Πνεύ­μα­τος. Είμα­στε παγα­νι­στές για­τί στη θέσι των ηρώ­ων και των φιλο­σό­φων μας δεν θα μπο­ρέ­σου­με ποτέ να βάλου­με προ­φή­τες σκο­τει­νούς και βασι­λιά­δες αιμο­στα­γείς ενός άξε­στου νομα­δι­κού λαού».

Στα παρα­πά­νω μπο­ρούν να προ­στε­θεί πλη­θώ­ρα δημο­σιευ­μέ­νων άρθρων του Μιχα­λο­λιά­κου και άλλων μελών της συμ­μο­ρί­ας στα οποία υμνεί­ται η «επι­στρο­φή στους Ολύ­μπιους Θεούς», το «θερι­νό ηλιο­στά­σιο» και άλλα παρό­μοια.… «χρι­στια­νι­κά».

«Ο μπάσταρδος Ιησούς Χριστός».

Εκεί όμως που οι ναζί χρυ­σαυ­γί­τες «δίνουν ρέστα» χρι­στια­νι­κής… ευλά­βειας και σεβα­σμού στου.… «Χρι­στού την πίστη την Αγία», είναι στα άσμα­τα του συγκρο­τή­μα­τος (Naer Mataron) του βου­λευ­τή Γ.Γερμενή, γνω­στού ως «Καιά­δα». Βλέ­πε­τε, πρω­τού οι χρυ­σαυ­γί­τες το γυρί­σουν στις γονυ­κλι­σί­ες και τα σταυ­ρο­κο­πή­μα­τα ενώ­πιον του τηλε­ο­πτι­κού φακού, τα μπι­νε­λί­κια και οι χρι­στο­πα­να­γί­ες πήγαι­ναν σύννεφο.

Κορυ­φαίο παρά­δειγ­μα απο­τε­λεί το άσμα Extreme Unction των Naer Mataron, όπου ακού­γο­νται οι εξής ευσε­βείς… χρι­στια­νορ­θό­δο­ξοι στίχοι:

«Για πάνω από μισό εκα­τομ­μύ­ριο χρό­νια ο Θεός καθό­ταν και έβλε­πε τους ανθρώ­πους να βγά­ζουν ο ένας το μάτι του άλλου.

Τότε μόνο είχε την περί­φη­μη ιδέα να στεί­λει τον μπά­σταρ­δο υιό του, τον γαμη­μέ­νο Ιησού Χρι­στό. Μα τώρα ο Διά­βο­λος υπερισχύει. […]

Θα αφή­σου­με την εκκλη­σία να σαπί­σει σαν το χέρι που έχει γάγγραινα.

Και πάνω στους βωμούς θα σφά­ξου­με τους ηλί­θιους και τους κου­τσο­μπό­λη­δες. Το πιο υγιές κομ­μά­τι της νεο­λαί­ας θα είναι μαζί μας.»

Σε άλλα — ανά­λο­γης ποιό­τη­τας και λεξι­λο­γί­ου- άσμα­τα, ο χρυ­σαυ­γί­της πλη­ρο­φο­ρεί το κοι­νό του πως «η χρι­στια­νι­κή εκκλη­σία βρο­μά­ει τη σαπί­λα του Ιεχω­βά» ενώ μιλά­ει για την «φτή­νια του υπαν­θρώ­που του Σταυρού».

xa ekklisia

Συμπέρασμα

Από το χαρα­κτή­ρα της ναζι­στι­κής, εγκλη­μα­τι­κής συμ­μο­ρί­ας των πατρι­δο­κά­πη­λων απο­βρα­σμά­των, δε θα μπο­ρού­σε να λεί­πει ο φαρι­σαϊ­σμός και η χριστεμπορία.

Ως θρα­σύ­δει­λα φασι­στοει­δή και απα­τε­ώ­νες, οι χρυ­σαυ­γί­τες επι­χει­ρούν να κρύ­ψουν το πραγ­μα­τι­κό τους πρό­σω­πο. Όσο κι’ αν προ­σπα­θούν όμως, η αλή­θεια θα βγαί­νει στο φως για να τους ξεμπροστιάζει.

Οι εργα­ζό­με­νοι, η νεο­λαία, ο λαός πρέ­πει να τους γυρί­σει την πλά­τη, να τους απο­μο­νώ­σει και να τους συντρί­ψει πολιτικά.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο