Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Χρυσή Αυγή: Πιστό σκυλί των αφεντικών, κλείνει το μάτι σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ ενόψει εκλογών

Με τις εκλο­γές να βρί­σκο­νται λίγους μήνες μακριά, η ναζι­στι­κή Χρυ­σή Αυγή άρχι­σε ήδη να… κλεί­νει το μάτι, πότε στη ΝΔ, πότε στον ΣΥΡΙΖΑ, ανα­ζη­τώ­ντας ενερ­γό­τε­ρο ρόλο στο αστι­κό πολι­τι­κό σύστημα. 

Πάντα «πρό­θυ­μοι» για όλες τις «δου­λειές» του κεφα­λαί­ου, οι χρυ­σαυ­γί­τες επι­χει­ρούν να περά­σουν το μήνυ­μα σε ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ πως, εάν χρεια­στεί, είναι έτοι­μοι να παρέ­χουν τις υπη­ρε­σί­ες τους σε όποια κυβέρ­νη­ση κι’ αν προ­κύ­ψει μετε­κλο­γι­κά. Είναι, βλέ­πε­τε, κι’ αυτή η από­φα­ση για τη δίκη της Χρυ­σής Αυγής που — για κάποιον περί­ερ­γο λόγο — έχει καθυ­στε­ρή­σει, αφή­νο­ντας περι­θώ­ριο στους Ναζί να «παί­ξουν μπά­λα» στο πολι­τι­κό σκηνικό… 

Τι έκα­ναν λοι­πόν τα χρυ­σαυ­γί­τι­κα φασι­στοει­δή; Μόλις σήμε­ρα υπερ­ψή­φι­σαν- μαζί με ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ και Ένω­ση Κεντρώ­ων- το διο­ρι­σμό της πρώ­ην υπη­ρε­σια­κής πρω­θυ­πουρ­γού Βασι­λι­κής Θάνου για την περί­φη­μη Επι­τρο­πή Αντα­γω­νι­σμού.  Τυχαίο; Ασφα­λώς και όχι. 

Όπως διό­λου τυχαία δεν ήταν και η ανα­φο­ρά του φυρε­ρί­σκου της ναζι­στι­κής-εγκλη­μα­τι­κής οργά­νω­σης, Ν. Μιχα­λο­λιά­κου, σε πρό­σφα­τη συνέ­ντευ­ξη του (στο Kilkis TV) όπου ουσια­στι­κά άπλω­σε χέρι συνερ­γα­σί­ας στη Νέα Δημο­κρα­τία. «Αν αύριο η Νέα Δημο­κρα­τία θέλει να κυβερ­νή­σει και έχει ανά­γκη τις ψήφους μας — σημεί­ω­σε ο αρχη­γός της ναζι­στι­κής συμ­μο­ρί­ας– τότε ναι, είμα­στε πρό­θυ­μοι»! Σημεί­ω­σε δε πως η ΧΑ θα ήταν πρό­θυ­μη να παρέ­χει ψήφο εμπι­στο­σύ­νης σε μια κυβέρ­νη­ση Νέας Δημο­κρα­τί­ας εάν η δεύ­τε­ρη απο­δε­χθεί μια σει­ρά όρους, όπως στο Μακε­δο­νι­κό, το «ζήτη­μα των λαθρο­με­τα­να­στών» κλπ. 

Σαν πιστό σκυ­λί των καπι­τα­λι­στών, η ναζι­στι­κή Χρυ­σή Αυγή «κου­νά­ει την ουρά της» στον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ, προσ­δο­κώ­ντας ως αντα­μοι­βή για τις υπη­ρε­σί­ες της κάποιο κόκ­κα­λο κυβερ­νη­τι­κής εξου­σί­ας. Τα γαβγί­σμα­τα των φασι­στών περί της «συμ­φω­νί­ας των Πρε­σπών», καθώς οι άναρ­θρες υπο­κρι­τι­κές κραυ­γές τους ενά­ντια στο δίπο­λο ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ, δεν είναι τίπο­τα περισ­σό­τε­ρο από προ­πέ­τα­σμα καπνού που καλύ­πτει το πλή­ρως συστη­μι­κό πρό­σω­πο της εγκλη­μα­τι­κής χρυ­σαυ­γί­τι­κης συμμορίας.

Παλιά ήταν χίτες, σήμε­ρα χρυ­σαυ­γί­τες, πάντα όπλο του συστή­μα­τος είναι οι φασίστες.

Ατέ­χνως.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο