Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Χρυσή Αυγή: Όταν τα ναζιστικά αποβράσματα επιχειρούν να συκοφαντήσουν το ΚΚΕ…

Εντεί­νο­νται όσο περ­νά­ει ο και­ρός και πλη­σιά­ζουν οι εκλο­γι­κές ανα­με­τρή­σεις οι γκε­μπε­λι­κές επι­θέ­σεις των φασι­στοει­δών της Χρυ­σής Αυγής ενά­ντια στο ΚΚΕ. Μια ματιά στα φασι­στο­σάϊτ της εγκλη­μα­τι­κής οργά­νω­σης αρκεί για να φανεί ποιόν θεω­ρούν πραγ­μα­τι­κό εχθρό και που στο­χεύ­ουν οι επι­θέ­σεις τους.

Ωστό­σο, στην πρε­μού­ρα τους να συκο­φα­ντή­σουν με τερα­τώ­δη και χυδαία ψέμα­τα το ΚΚΕ και τους κομ­μου­νι­στές, τα ναζι­στι­κά απο­βρά­σμα­τα αυτο­γε­λοιο­ποιού­νται. Τελευ­ταίο κρού­σμα του χρυ­σαυ­γί­τι­κου γκε­μπε­λι­σμού είναι ένα κεί­με­νο που ανέ­βη­κε στον δια­δι­κτυα­κό από­πα­το «Εθνι­κι­σμός.net» και το οποίο υπο­γρά­φει κάποιο φασι­στοει­δές με το ψευ­δώ­νυ­μο «Αντί­ο­χος». Τι γρά­φει ο χρυσαυγίτης;

Ενη­με­ρώ­νει τους ανα­γνώ­στες του ότι μέχρι τώρα, η στά­ση του ΚΚΕ «στην επι­κεί­με­νη ψηφο­φο­ρία για την προ­δο­τι­κή Συμ­φω­νία των Πρε­σπών, ήταν… άγνω­στη». Και συνε­χί­ζει ο κατα­γέ­λα­στος γκε­μπε­λί­σκος προ­σθέ­το­ντας: «Χθες όμως, στην ομι­λία του επί της πρό­τα­σης εμπι­στο­σύ­νης στην κυβέρ­νη­ση, ο Κου­τσού­μπας ξεκα­θά­ρι­σε την κατά­στα­ση, δηλώ­νο­ντας πως το ΚΚΕ θα κατα­ψη­φί­σει την Συμ­φω­νία των Πρε­σπών. Αυτό σημαί­νει ότι έχουν «κλει­δώ­σει» οι 151+, οπό­τε το σύστη­μα της αμε­ρι­κα­νο­κρα­τί­ας δεν χρειά­ζε­ται την απο­χή του ΚΚΕ και του… επι­τρέ­πει να κατα­ψη­φί­σει ελεύ­θε­ρα, για να μην εκτί­θε­ται ως συνερ­γα­ζό­με­νο!».

fasistes 1

Μόνο που το ψέμα έχει κοντά ποδά­ρια και ο χρυ­σαυ­γί­της συντά­κτης του παρα­πά­νω εμέ­σμα­τος, σαν γνή­σιος φασί­στας που είναι, απο­δει­κνύ­ε­ται φθη­νός απα­τε­ώ­νας. Διό­τι το ΚΚΕ τάχθη­κε εξ’ αρχής, με τον πλέ­ον ξεκά­θα­ρο τρό­πο, ενά­ντια στην συμ­φω­νία των Πρεσπών. 

Τόσο ο γεν. γραμ­μα­τέ­ας του Κόμ­μα­τος Δ. Κου­τσού­μπας όσο και στε­λέ­χη του ΚΚΕ έχουν εδώ και μήνες δια­μη­νύ­σει ότι το ΚΚΕ θα κατα­ψη­φί­σει την συμ­φω­νία Τσί­πρα-Ζάεφ όπο­τε κι’ αν αυτή έρθει στη Βου­λή. Ενδεικτικά:

Ούτε «άγνω­στη», ούτε «θολή», λοι­πόν η στά­ση του ΚΚΕ για το τι θα πρά­ξει στη Βου­λή σχε­τι­κά με την Συμ­φω­νία των Πρε­σπών. Να πως τα φασι­στοει­δή της Χρυ­σής Αυγής ρίχνουν αντι­κομ­μου­νι­στι­κή λάσπη στον ανε­μι­στή­ρα, εξα­πα­τώ­ντας ακό­μη και τους ίδιους τους ανα­γνώ­στες τους. 

Αλλά, τι άλλο να περι­μέ­νει κανείς απ’ τους απο­γό­νους του Χίτλερ και των ταγ­μα­τα­σφα­λι­τών, από μια ναζι­στι­κή εγκλη­μα­τι­κή οργά­νω­ση που επι­χει­ρεί να εμφα­νι­στεί ως δήθεν πατριω­τι­κό κόμ­μα. Και απο­βρά­σμα­τα και ψεύτες! 

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο