Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Χυδαία διαστρέβλωση της θέσης του ΚΚΕ για το κορονοσήλιο των 100 ευρώ

Τις τελευ­ταί­ες ημέ­ρες, διά­φο­ρες ακρο­δε­ξιές γκρού­πες, ανά­με­σα τους η Ελλη­νι­κή Λύση και διά­φο­ρες γνω­στές και άγνω­στες φασι­στι­κές ομά­δες, έχουν κολ­λή­σει την βελό­να στη δια­στρέ­βλω­ση της τοπο­θέ­τη­σης του ΚΚΕ για το κορο­νο­σή­λιο των 100 ευρώ και την υπο­χρε­ω­τι­κό­τη­τα του εμβο­λια­σμού για τους άνω των 60 ετών. Ανα­φέ­ρουν ή αφή­νουν να υπο­νοη­θεί ότι το ΚΚΕ συμ­φω­νεί με το μέτρο.

Το ΚΚΕ όχι μόνο κατήγ­γει­λε και κατα­ψή­φι­σε την τρο­πο­λο­γία που έφε­ρε η κυβέρ­νη­ση της ΝΔ αλλά απο­κά­λυ­ψε και τη βαθύ­τε­ρη ουσία της, καθώς με αυτόν τον τρό­πο, στα πλαί­σια του εμπο­ρευ­μα­το­ποι­η­μέ­νου συστή­μα­τος υγεί­ας, ανοί­γουν επι­κίν­δυ­νοι δρό­μοι, όπως πχ την καθιέ­ρω­ση αντί­στοι­χων χαρα­τσιών και για άλλες παθή­σεις με προ­κά­λυμ­μα την ευθύ­νη των ασθενών.

Tα όσα δια­δί­δουν διά­φο­ρα παπα­γα­λά­κια και κύκλοι που προ­σπα­θούν να πλα­σά­ρουν τον ανορ­θο­λο­γι­σμό και τον σκο­τα­δι­σμό, είναι για να προ­κα­λέ­σουν σύγ­χυ­ση απέ­να­ντι στην καθα­ρή θέση του ΚΚΕ. Από την άλλη απο­δει­κνύ­ο­νται ξανά χρή­σι­μοι αφού κατα­πί­νουν την γλώσ­σα τους για την εγκλη­μα­τι­κή πολι­τι­κή εμπο­ρευ­μα­το­ποί­η­σης της Υγεί­ας και παρι­στά­νουν τους ανή­ξε­ρους μπρο­στά στην κραυ­γή αγω­νί­ας των για­τρών και υγειο­νο­μι­κών για ενί­σχυ­ση του δημό­σιου συστή­μα­τος υγεί­ας και την επί­τα­ξη των μεγά­λων ιδιω­τι­κών ομί­λων της Υγείας.

Ο καθέ­νας μπο­ρεί να βγά­λει τα συμπε­ρά­σμα­τά του.

Πηγή: 902.gr

che guevara 008

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο