Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Όταν ο Βαγγέλης Ντηνιακός στήριζε τον Μιχάλη Σελέκο, σχόλιο της Λαϊκής Συσπείρωσης Χαϊδαρίου

Σε σχό­λιό της η «Λαϊ­κή Συσπεί­ρω­ση» ΧαΪ­δα­ρί­ου αναφέρει:

«Το 2014, μετά τον α’ γύρο των εκλο­γών, ο Βαγ­γέ­λης Ντη­νια­κός με ανα­κοί­νω­ση της παρά­τα­ξής του δήλω­νε τη στή­ρι­ξή του στη “Λαϊ­κή Συσπεί­ρω­ση” και τον Μιχά­λη Σελέ­κο. Με ανα­κοί­νω­σή του, πολύ σωστά έλε­γε ότι: “Είναι βέβαιο ότι υπάρ­χουν σαφέ­στα­τες πολι­τι­κές δια­φω­νί­ες με την παρά­τα­ξη “ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ” και η στή­ρι­ξή της σε καμία περί­πτω­ση δε σημαί­νει λευ­κή επι­τα­γή”. Έβα­ζε συγκε­κρι­μέ­νους όρους γι’ αυτή τη στή­ρι­ξη, λέγο­ντας χαρα­κτη­ρι­στι­κά: “Περι­μέ­νου­με να αντα­πο­κρι­θεί σε βασι­κά ζητή­μα­τα για την ανόρ­θω­ση του Δήμου”.

Ποια ήταν αυτά;

1ον: Ο δια­χει­ρι­στι­κός έλεγ­χος για να ανα­δει­χτεί το μέγε­θος της κακο­δια­χεί­ρη­σης και η από­δο­ση τυχόν ευθυνών.

Το κάνα­με!

2ον: Η επι­στρο­φή στο δήμο όλων των κοι­νω­νι­κών δομών.

Το κάνα­με!

3ον: Η ενδυ­νά­μω­ση της λει­τουρ­γί­ας του δήμου με έμψυ­χο δυνα­μι­κό και σύγ­χρο­νη υλι­κο­τε­χνι­κή υποδομή.

Και αυτό επί­σης, το κάναμε!

Ο Βαγ­γέ­λης Ντη­νια­κός γνω­ρί­ζει πολύ καλά πως η “Λαϊ­κή Συσπεί­ρω­ση” και ο Μιχά­λης Σελέ­κος, ως δήμαρ­χος, αντα­πο­κρί­θη­κε και με το παρα­πά­νω σε όλα όσα τότε απαι­τού­σε όχι μόνο ο Χαϊ­δα­ριώ­τι­κος λαός με την ψήφο του, αλλά και η παρά­τα­ξή του. Τι μεσο­λά­βη­σε από το 2014 μέχρι σήμε­ρα και η στή­ρι­ξη έδω­σε τη θέση της σε συκο­φα­ντί­ες και βρώ­μι­κες προ­σω­πι­κές επι­θέ­σεις; Προ­φα­νώς τα επι­χει­ρη­μα­τι­κά συμ­φέ­ρο­ντα που θέλουν να βάλουν στο χέρι περιο­χές — φιλέ­τα γύρω από το Χαϊ­δά­ρι, τον Σκα­ρα­μα­γκά, το όρος Αιγά­λεω, το Στρα­τό­πε­δο Χαϊδαρίου.

Για να δανει­στού­με μια γνω­στή ατά­κα από ελλη­νι­κή ται­νία: “Είναι πολ­λά τα λεφτά Βαγγέλη”».

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο