Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Όχι στην ιδιωτικοποίηση της Μαρίνας Αρετσούς — Εκδήλωση του ΚΚΕ στην Καλαμαριά την Κυριακή 18 Απρίλη

Εκδή­λω­ση — συζή­τη­ση με θέμα «Σχε­δια­σμοί του κεφα­λαί­ου vs λαϊ­κές ανά­γκες», διορ­γα­νώ­νει η Τομε­α­κή Οργά­νω­ση Ανα­το­λι­κής Θεσ­σα­λο­νί­κης του ΚΚΕ, την Κυρια­κή 18 Απρί­λη, στις 11.30 π.μ., στη μαρί­να Αρε­τσούς (ανα­ψυ­κτή­ριο) στην Καλαμαριά.

Θα μιλή­σει ο Σωτή­ρης Αβρα­μό­που­λος, μέλος του Γρα­φεί­ου Περιο­χής Κεντρι­κής Μακε­δο­νί­ας του ΚΚΕ και Περι­φε­ρεια­κός Σύμ­βου­λος με τη «Λαϊ­κή Συσπείρωση».

Η εκδή­λω­ση εντάσ­σε­ται στις πρω­το­βου­λί­ες της ΤΟ Ανα­το­λι­κής Θεσ­σα­λο­νί­κης του ΚΚΕ ενά­ντια στην ιδιω­τι­κο­ποί­η­ση της μαρί­νας Αρε­τσούς και για τη διεκ­δί­κη­ση αξιο­ποί­η­σης όλου του παρα­λια­κού μετώ­που σε όφε­λος των λαϊ­κών αναγκών.

Σε ανάρ­τη­ση πανό και εξορ­μή­σεις στο πάρ­κο Ούλωφ Πάλ­με στην Κρή­νη και στον πεζό­δρο­μο στην πλα­τεία Δημαρ­χεί­ου προ­χώ­ρη­σαν ήδη οι τοπι­κές κομ­μα­τι­κές οργα­νώ­σεις του ΚΚΕ στο πλαί­σιο της προ­πα­γάν­δι­σης της εκδή­λω­σης της Κυρια­κής, ενώ αύριο Σάβ­βα­το θα γίνει περιο­δεία με τον βου­λευ­τή Γιάν­νη Δελή στο πρώ­ην Στρα­τό­πε­δο Κόδρα και στην αγο­ρά Βιο­λο­γι­κών Προϊόντων.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο