Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

ΠΑΜΕ: Όλοι αύριο 11.30πμ στα δικαστήρια Ευελπίδων — Η τρομοκρατία δε θα περάσει!

Το ΠΑΜΕ καταγ­γέλ­λει στον εργα­ζό­με­νο λαό, τον αυταρ­χι­σμό της κυβέρ­νη­σης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που σήμε­ρα το πρωί μέσα από ένα πρω­το­φα­νές όργιο κατα­στο­λής επι­τέ­θη­κε απέ­να­ντι σε χιλιά­δες μαθη­τές, φοι­τη­τές, σπου­δα­στές που δια­μαρ­τύ­ρο­νταν για το νέο ιμπε­ρια­λι­στι­κό έγκλη­μα στη Συρία.

Η κυβέρ­νη­ση από τη μία υπο­γρά­φει συμ­φω­νί­ες που εμπλέ­κουν βαθύ­τε­ρα τη χώρα μας στους πολε­μι­κούς σχε­δια­σμούς των ΝΑΤΟ–ΗΠΑ-ΕΕ και την ίδια στιγ­μή δίνει συνε­χώς δια­πι­στευ­τή­ρια στον αμε­ρι­κά­νι­κο ιμπε­ρια­λι­σμό. Μετά από το ξέπλυ­μα του νυν προ­έ­δρου των ΗΠΑ από την κυβέρ­νη­ση, σει­ρά πήρε σήμε­ρα η προ­στα­σία με ξεχω­ρι­στό ζήλο του αγάλ­μα­τος του μακε­λά­ρη πρώ­ην προ­έ­δρου των ΗΠΑ Χ. Τρού­μαν, ένα άγαλ­μα-σύμ­βο­λο του αιμα­το­βαμ­μέ­νου αμε­ρι­κά­νι­κου ιμπεριαλισμού.

Η κυβέρ­νη­ση αφού πρώ­τα μέσω των δυνά­με­ων κατα­στο­λής χτύ­πη­σε βίαια την αντι­πο­λε­μι­κή πορεία με χημι­κά και γκλομπ, στέλ­νο­ντας στο νοσο­κο­μείο σπου­δα­στές και μαθη­τές, συνε­χί­ζει τον αυταρ­χι­κό κατή­φο­ρο παρα­πέ­μπο­ντας με αυτό­φω­ρη δια­δι­κα­σία δύο νεα­ρούς δια­δη­λω­τές, φορ­τώ­νο­ντάς τους μία σει­ρά αστή­ρι­κτες, αλλά βαρύ­τα­τες κατηγορίες.

Καλού­με αύριο τις συν­δι­κα­λι­στι­κές οργα­νώ­σεις, εργα­ζό­με­νους, ανέρ­γους, νέους και νέες να δώσουν δυνα­μι­κό «παρών» στις 11.30πμ, στα δικα­στή­ρια Ευελπίδων.

Η τρο­μο­κρα­τία δε θα περάσει!

Παγκό­σμια απή­χη­ση της πρω­το­βου­λί­ας των κομ­μου­νι­στών να γκρε­μί­σουν το άγαλ­μα του μακε­λά­ρη Τρούμαν

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο