Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

1200 ηθοποιοί, τραγουδιστές και λοιποί διάσημοι βοηθούν το Ισραήλ να εξοντώσει τους Παλαιστίνιους

Γράφει ο Πάνος Αλεπλιώτης //

1200 ηθοποιοί, τραγουδιστές, διάσημοι του τομέα ψυχαγωγίας συγκέντρωσαν 60 εκατομμύρια δολάρια υπέρ των σιωνιστικών δυνάμεων κατοχής σε εορταστικό δείπνο των φίλων των Αμυντικών δυνάμεων του Ισραήλ που πραγματοποιήθηκε στο Χόλιγουντ στις 2 του Νοέμβρη.

israel1

Μεταξύ αυτών οι Gerard Butler, Ashton Kutcher, Katharine McPhee  Andy Garcia, Fran Drescher, Τα χρήματα αυτά θα χρησιμοποιηθούν από τον σιωνισμό για να σκοτώσει και να καθαρίσει την περιοχή από τους Παλαιστίνιους.

israel

Η εκδήλωση βοηθάει τους βρυκόλακες του αίματος και τα όργανά τους και γίνεται από ανθρώπους που έπρεπε να διατηρήσουν και να μεταφέρουν τον ανθρωπισμό. Αντίθετα κάνουν τεράστια συνεισφορά για την υποστήριξη της καταπίεσης, της καταστολής, του μίσους και της τυραννίας εναντίον των Παλαιστινίων.

Μόνο περιφρόνηση αξίζουν όλα αυτά τα επιφανή καθάρματα που αναλαμβάνουν να ωραιοποιήσουν και να εξαγνίσουν την σιωνιστική τρομοκρατική κατοχή κατά των Παλαιστινίων και υπέρ της δολοφονικής μηχανής του Ισραήλ.

________________________________________________________________________________________________

Πάνος Αλεπλιώτης Δημοτικός σύμβουλος Πυλαίας Θεσσαλονίκης 87/90 και 99/2002. Αντιδήμαρχος Πυλαίας από το 1987 έως και το 1990 και από το 1999 έως και το 2000. Εργάστηκε σαν γεωλόγος, περιβαλλοντολόγος και χωροτάκτης στην Ελλάδα και στην Σουηδία