Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Δήλωση της οικογένειας Φύσσα για το τέλος της δίκης της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή

Η οικο­γέ­νεια του δολο­φο­νη­μέ­νου από τον χρυ­σαυ­γί­τη Γιώρ­γο Ρου­πα­κιά, Παύ­λου Φύσ­σα έκα­νε δήλω­ση για το τέλος της δίκης της εγκλη­μα­τι­κής οργά­νω­σης Χρυ­σή Αυγή.

Η δήλωση

Μετά από 5,5 βασα­νι­στι­κά χρό­νια δικα­στι­κής δια­δι­κα­σί­ας, κατά την οποία δεχθή­κα­με έως και ύβρεις και απει­λές από την πλευ­ρά των κατη­γο­ρου­μέ­νων, εμείς, η οικο­γέ­νεια του Παύ­λου Φύσ­σα ανα­με­τρη­θή­κα­με κατά πρό­σω­πο με το τέρας του ναζι­σμού και στα­θή­κα­με όρθιοι. Η ώρα της από­φα­σης έφτασε.

7 Οκτω­βρί­ου 2020 και ώρα 11.00. 7 μαρ­τυ­ρι­κά χρό­νια από τη δολο­φο­νία του Παύ­λου, για εμάς η συνο­λι­κή κατα­δί­κη της ηγε­σί­ας της εγκλη­μα­τι­κής οργά­νω­σης ΧΑ είναι μονόδρομος.

Την ημέ­ρα της από­φα­σης καλού­με όλο τον κόσμο που στά­θη­κε δίπλα μας στο δικα­στή­ριο όλα αυτά τα χρό­νια, αλλά και όλους όσους δεν μπό­ρε­σαν μέχρι σήμε­ρα να έρθουν, στις 7 Οκτώ­βρη να είναι έξω από την αίθου­σα του Εφετείου.

Η οικο­γέ­νεια του Παύ­λου Φύσσα

Μάγδα
Παναγιώτης
Ειρήνη

Υπεν­θυ­μί­ζου­με ότι η δίκη ολο­κλη­ρώ­νε­ται στις 7 Οκτω­βρί­ου, όταν θα ανα­κοι­νω­θεί η από­φα­ση του δικα­στη­ρί­ου για τα εγκλή­μα­τα των μελών της εγκλη­μα­τι­κής οργά­νω­σης Χρυ­σή Αυγή.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο