Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Τραγωδία στην Ιεράπετρα: Βράχος καταπλάκωσε ενοικιαζόμενα διαμερίσματα — Νεκρή μια γυναίκα

Τρα­γι­κή κατά­λη­ξη είχε επι­χεί­ρη­ση της Πυρο­σβε­στι­κής Υπη­ρε­σί­ας στην περιο­χή Αγιά Φωτιά Ιερά­πε­τρας, όπου βρά­χος απο­κολ­λή­θη­κε και κατα­πλά­κω­σε ενοι­κια­ζό­με­να διαμερίσματα.

Το περι­στα­τι­κό σημειώ­θη­κε λίγο μετά τα μεσά­νυ­χτα του Σαβ­βά­του. Από το ενοι­κια­ζό­με­νο δια­μέ­ρι­σμα που κατα­πλα­κώ­θη­κε σώος βγή­κε ο σύζυ­γος της άτυ­χης 45χρονης γυναί­κας και το ανή­λι­κο παι­δί της. Η οικο­γέ­νεια των αλλο­δα­πών έκα­νε δια­κο­πές στην περιο­χή. Σύμ­φω­να με την ΕΡΤ, ήταν το τελευ­ταίο βρά­δυ που διέ­με­νε στο συγκε­κρι­μέ­νο κατά­λυ­μα η οικο­γέ­νεια από την Τσε­χία (μητέ­ρα, πατέ­ρας και το μικρό παι­δί τους).

Στην επι­χεί­ρη­ση για τον εντο­πι­σμό της γυναί­κας συμ­με­τεί­χαν αρχι­κά 18 πυρο­σβέ­στες με έξι οχή­μα­τα ενώ συνέ­δρα­μαν ακό­μη 23 πυρο­σβέ­στες που έφτα­σαν στο σημείο με οκτώ οχή­μα­τα. Η επι­χεί­ρη­ση της Πυρο­σβε­στι­κής ήταν πολύ μεγά­λη και το στοί­χη­μα το ίδιο ώστε να απε­γκλω­βι­στεί σώο μέσα από τα συντρίμ­μια το παι­δί της οικο­γέ­νειας που επί­σης είχε εγκλωβιστεί.

Το απί­στευ­το είναι ότι ο 51χρονος πατέ­ρας της οικο­γε­νεί­ας έβλε­πε όλα αυτά να εκτυ­λίσ­σο­νται μπρο­στά του χωρίς να μπο­ρεί να το πιστέ­ψει καθώς από τύχη βρι­σκό­ταν σε άλλο σημείο του ίδιου δια­με­ρί­σμα­τος που κατα­πλα­κώ­θη­κε από τον βρά­χο το οποίο έμει­νε ανέγ­γι­χτο και δεν κινδύνευσε.

Το ανή­λι­κο τέκνο και ο πατέ­ρας μετα­φέρ­θη­καν σε τοπι­κό νοσοκομείο.

 

Κώστας Καρυω­τά­κης ΑΠΑΝΤΑ μια άλλη ανάγνωση

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο