Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

48χρονος πυροβόλησε προσφυγόπουλα – Ανακοίνωση της ΤΕ Χίου ΚΚΕ

Στο Nοσοκομείο της Χίου μεταφέρθηκαν χτες δύο ανήλικα προσφυγόπουλα που τα πυροβόλησε 48χρονος κάτοικος του Χαλκειούς, επειδή βρίσκονταν μέσα σε θερμοκήπιο! Ο συγκεκριμένος κρατείται στην Ασφάλεια Χίου από χτες το απόγευμα και φέρεται να είναι ο ιδιοκτήτης του θερμοκηπίου. Τα δύο ανήλικα παιδιά, ευτυχώς, τραυματίστηκαν ελαφρά από σκάγια, τα οποία τα βρήκαν στην πλάτη και τα πόδια.

Κατά πληροφορίες ο φερόμενος ως δράστης έχει πυροβολήσει ξανά με την καραμπίνα του πριν από δύο χρόνια, χωρίς όμως ευτυχώς να υπάρξει τραυματισμός.

«Ο λαός της Χίου πρέπει να καταδικάσει την απαράδεκτη εγκληματική ενέργεια», τονίζει η ΤΕ Χίου του ΚΚΕ, σημειώνοντας: «Η αδικαιολόγητη από κάθε άποψη αυτή πράξη, θα μπορούσε να είχε στοιχίσει τη ζωή στα δυο παιδιά. Τεράστιες ευθύνες έχει τόσο η προηγούμενη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ που δημιούργησε το άθλιο στρατόπεδο συγκέντρωσης της ΒΙΑΛ όσο σήμερα και η ΝΔ που το διατηρεί και συνεχίζει με την πολιτική της να εγκλωβίζει χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες σε άθλιες και επικίνδυνες συνθήκες για τους ίδιους και για τους κατοίκους της περιοχής».

Πηγή: 902.gr