Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

5ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών: Εννέα μέλη της οικογένειας Μητσοτάκη ανάμεσα στους ομιλητές!

Θα μπορούσε, έστω καθ’ υπερβολήν, να ονομάζεται… Mitsotakis Economic Forum. Ο λόγος για το 5ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών (Delphi Economic Forum) το οποίο διοργανώνεται φέτος στις 5 με 8 Μαρτίου και από το οποίο θα «παρελάσουν» περισσότεροι από 600, έλληνες και ξένοι, ομιλητές.

Το ενδιαφέρον ωστόσο έγκειται στο γεγονός ότι, πέραν του ίδιου του πρωθυπουργού, στο βήμα των ομιλητών αναμένεται να ανέβουν άλλα 8 μέλη της οικογένειας Μητσοτάκη!

Μια ματιά στον κατάλογο των speakers (ομιλητών) του Οικονομικού Φόρουμ επιβεβαιώνει ότι, εκτός του Κυριάκου Μητσοτάκη, λόγους θα απευθύνουν: Η σύζυγος του Μαρέβα Γκραμπόφσκι, η αδελφή του Αλεξάνδρα Μητσοτάκη, ο ανηψιός του (και δήμαρχος Αθηναίων) Κώστας Μπακογιάννης, η ανηψιά του Αλεξία Μπακογιάννη, η σύντροφος του ανηψιού του και δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Σία Κοσιώνη, η ξαδέλφη του Αντιγόνη Λυμπεράκη και ο σύντροφος της Πλάτων Τήνιος, καθώς και ο καθηγητής Κώστας Συνολάκης, βαφτισιμιός του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Οι φήμες ότι στο 5ο Οικονομικό Φόρουμ θα συμμετάσχουν και τα… κατοικίδια της οικογένειας Μητσοτάκη ελέγχονται ως αναληθείς.

Το μόνο σίγουρο, ωστόσο, είναι ότι με τόσους συγγενείς, σχεδόν σύσσωμο το υπουργικό συμβούλιο και μια ντουζίνα δημοσιογράφους φίλα προσκείμενους στην κυβέρνηση, το περιβάλλον του Φόρουμ θα είναι, αν μη τι άλλο, πολύ οικείο στον πρωθυπουργό.