Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

7-8 Μάρτη: Ο Ριζοσπάστης κυκλοφορεί με το ντοκιμαντέρ για τα 100χρονα του ΚΚΕ

🎈  Εγκαινιάζεται η 4μηνη καμπάνια για την αύξηση της κυκλοφορίας της εφημερίδας

Μεγάλη 4μηνη καμπάνια για την αύξηση της διακίνησης της εφημερίδας (για το διάστημα Μάρτη – Ιούνη) ξεκινά την επόμενη βδομάδα από τις Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ. Μια πρωτοβουλία που έρχεται ως συνέχεια της μεγάλης προσπάθειας που γίνεται τα τελευταία χρόνια για την αύξηση της κυκλοφορίας και την καλύτερη αξιοποίηση του «Ριζοσπάστη».

Η καμπάνια θα περιλαμβάνει εκδηλώσεις για τον κομματικό Τύπο και πολλές ακόμα πρωτοβουλίες, που θα επικεντρώνουν στην καλύτερη αξιοποίηση της εφημερίδας ως βασικού εργαλείου των κομμουνιστών για την οργάνωση της πάλης και της ιδεολογικοπολιτικής αντεπίθεσης, κόντρα στην πολιτική της αστικής τάξης και των κομμάτων της.

Καλημέρα με το ΡιζοσπάστηΗ «επίσημη πρώτη» της καμπάνιας θα συνδυαστεί με μια μεγάλη πανεξόρμηση με τον «Ριζοσπάστη του Σαββατοκύριακου» 7 – 8 Μάρτη, που θα κυκλοφορήσει με το dvd του ντοκιμαντέρ της ΚΕ του ΚΚΕ για τα 100 χρόνια του Κόμματος, «Ο Δρόμος μας».

✔️  Στο ίδιο φύλλο θα υπάρχει πολυσέλιδο αφιέρωμα στην 8η Μάρτη.

ℹ️  Η οργάνωση της μεγάλης αυτής εξόρμησης έχει ήδη ξεκινήσει από τις Οργανώσεις του Κόμματος και της ΚΝΕ.
Όπως δηλώνουν στον «Ριζοσπάστη» στελέχη του ΚΚΕ, στόχος είναι μια μεγάλη διακίνηση, που θα αποτελέσει και την καλύτερη εκκίνηση για την καμπάνια μας.

Η μεγάλη εξόρμηση γίνεται σε μια περίοδο που έτσι κι αλλιώς οι ΚΟ του ΚΚΕ είναι σε έντονη πολιτική δράση, όπως με τις συσκέψεις για τις επικίνδυνες εξελίξεις στην περιοχή.
Επίσης είναι αυξημένη η δραστηριότητα στο εργατικό κίνημα, βγαίνοντας από μεγάλες μάχες, όπως ενάντια στον αντιασφαλιστικό νόμο και το «συνέδριο» – παρωδία της ΓΣΕΕ.
«Με την εφημερίδα στο χέρι, λοιπόν, την πλούσια αρθρογραφία της, τα ρεπορτάζ από τις μάχες αυτές, συζητάμε την πείρα με τους εργαζόμενους και σχεδιάζουμε τα επόμενα βήματα. Οπότε και η εξόρμηση θα διευκολύνει ακόμα περισσότερο αυτό το πλατύ άνοιγμα σε χώρους δουλειάς και γειτονιές».

 

Υπάρχει πολύς κόσμος που από πέρυσι ρωτάει πότε θα κυκλοφορήσει σε dvd το ντοκιμαντέρ της ΚΕ για τα 100χρονα του Κόμματος.
Εργαζόμενοι που το είδαν στις δεκάδες οργανωμένες προβολές  και θέλουν να το ξαναδούν με την ησυχία τους, αλλά και πολλοί ακόμα που δεν πρόλαβαν να το παρακολουθήσουν.
Οπότε, υπάρχει ήδη κλίμα προσμονής σε οπαδούς και φίλους για να πάρουν στα χέρια τους και να διακινήσουν την εφημερίδα με το dvd.

 


Με πληροφορίες από τον Ριζοσπάστη

Μετάβαση στο περιεχόμενο