Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

«Agrotica»: Αναβάλλεται για τον Οκτώβριο του 2022 η 29η Διεθνής Έκθεση

Αναβολή ως τον Οκτώβριο παίρνει η 29η Διεθνής Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων «Agrotica». Η διοργανώτρια ΔΕΘ- Helexpo, σεβόμενη τις ανησυχίες των εκπροσώπων του αγροτικού κλάδου για την εξέλιξη της covid-19, όπως αναφέρει σε σημερινή της ανακοίνωση, αποφάσισε τη διεξαγωγή της στις 20-23 Οκτωβρίου 2022, αντί για τις 27-30 Ιανουαρίου, όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί.

«Πάνω και από την Agrotica, που είναι η μεγαλύτερη κλαδική της διοργάνωση, η ΔΕΘ-Helexpo θέτει τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας και της ασφάλειας των εκθετών, επισκεπτών και συνεργατών της, που είναι εκ των ων ουκ άνευ παράγοντες για την επιτυχία κάθε έκθεσης», επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση. Σημειώνεται δε, ότι η απόφαση αυτή πάρθηκε ύστερα από στενή συνεργασία της ΔΕΘ-Helexpo με τους εκπρόσωπους των φορέων του κλάδου, που αποτελούν τους βασικούς πυλώνες της Agrotica.

Μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωσή της, η ΔΕΘ-Helexpo ευχαριστεί τον Σύνδεσμο Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Μηχανημάτων (ΣΕΑΜ) και την Ένωση Κατασκευαστών Γεωργικών Μηχανημάτων Ελλάδος (ΕΚΑΓΕΜ), για τη συμβολή τους στη διαχρονική επιτυχία της Agrotica, που ταυτίζεται με τον αγροτικό κλάδο και κατατάσσεται στις πέντε μεγαλύτερες της Ευρώπης.

(Φωτό Αρχείου)

ΑΠΕ-ΜΠΕ

che guevara 008

Μοιραστείτε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο